Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 12. 2017

Poznati u komadima za proleće/leto 2018.

Mali uvid u trendove i sjajne kombinacije

Umesto prazničnih toaleta, danas vam predstavljamo odlične komade iz kolekcija za proleće/leto 2018.godine, koje su planetarno popularne zvezde ponele pravo sa pisti.

Gigi Hadid je izgledala veoma zavodljivo u crnoj Paco Rabanne haljini, sa izazovnim prorezom, dok su se za mladalačke Versace komade opredelile Elle Fanning i Selena Gomez. Kaia Gerber, ćerka Cindy Crawford, je bila poput prave dive u Veronica Beard haljini, nežnoj i romantičnoj, dok engleska ruža i modna ikona, Rosie Huntington Whiteley izgledala kul i ženstveno u kombinaciji crvene i roze sa potpisom kuće Attico.

Nicole Kidman voli haljine i uživa u trendovima, a njena mala bela haljina brenda No21 je pravi prolećni komad, koji se nosi svuda. Još jedna trendseterka koju obožavamo, Rihanna, je ponela denim od glave do pete, iz kolekcije Toma Forda i izgledala je fantastično, što se od nje i očekuje.

Margot Robbie je unela boje u sive dane u Versace trodelnom kompletu, a Emma Stone nas je podsetila da karneri ostaju aktuelni i sledeće godine, u haljini kuče Louis Vuitton. Naš poslednji izbor je brazilska lepotica u ležrnoj, ali svetlucavoj Ferreti fantaziji, idealnoj i za praznike i za letovanje na francuskoj obali. Uživajte u galeriji:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search