Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 11. 2017

Kraljevsko venčanje na proleće

Meghan i Harry staju na ludi kamen

Princ Harry je svetu predstavio svoju buduću mladu, koju je zaprosio pre nekoliko nedelja. Radi se o američkoj glumici Meghan Markle, sa kojom se Harry zabavlja oko godinu i po dana, a koju smo upoznali u seriji "Suits".

Lepa Amerikanka i popularni riđi princ su se trudili da svoju romansu prikriju, ali su mnogo pre zvanične potvrde danas, mnogi poznavaoci kraljevske porodice znali da je ona ta i da će Harry zaprositi Miss Markle do kraja godine. Ipak, nisu svi srećni. Tradicionalni rojalisti smatraju da je Meghan pogrešan izbor jer je razvedena glumica iz Amerike, dok drugi smatraju da je ona pravo osveženje u monarhiji, nadajući se da će budući mladenci uložiti puno truda u humanitarne akcije.

Glumica je za potrebe zvaničnog slikanja ponela vrtoglave potpetice, smaragdno zelenu haljinu i beli kaput, koji se već rasprodao, dok je budući mladoženja bio u sivom odelu. Nasmejani i nervozni, kratko su pozirali, a zatim dali intervju za BBC.

U intervjuu glavnu reč je vodila Meghan Markle, očigledno uzbuđena i veoma zaljubljena, dok je princ pokušavao da izgleda ozbiljno, mada je prevladala njegova šarmantna iskrenost, te smo tako čuli da je prsten on dizajnirao, a od tri dijamanta dva su pripadala njegovoj mami, Lady Diani. 

I dok su sve oči uprte u novi kraljevski par, već se uveliko radi na samom venčanju, te se nagađa ko će dizajnirati venčanicu, koju titulu će poneti glumica, ko će biti na listi zvanica,...  Sledeća godina donosi još jednu kraljevsku prinovu, takođe na proleće, tako da nas očekuje puno lepih vesti sa Ostrva.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search