Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 10. 2016

One vladaju Holivudom

Kristen Stewart, Lupita Nyong'o, Helen Mirren, Aja Naomi King, Amy Adams, Anna Kendrick, Felicity Jones, Kathy Bates

Pred objektivom Dan Martensena su se našle nove i stare kraljice Holivuda, koje su pozirale za novembarsko izdanje američkog Elle magazina.

Izabrano je osam glumica različitih generacija, koje obeležavaju ovogodišnje, 23. izdanje pod nazivom "Women In Hollywood."

Ono što nam je dodatno privuklo pažnju je to što je svaka naslovnica jednostavna, ali istovremeno predstavlja baš ono što u svakoj od ovih glumica vidimo, a svaka je i dala izjavu vezana za poteškoće kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Kristen Stewart je govorila o svom ljubavnom životu, dok je Lupita Nyong'o izjavila da je ponosna što je uspela iako joj je rečeno da je njena koža previše tamna. Amy Adams se otvorila o svim neuspesima koji su je pratili u dvadesetim, a Aja Naomi King je govorila o budućnosti.

Helen Mirren je pokušala da objasni kako i zašto je kasno postala slavna, a Kathy Bates je pričala o svojoj želji da od malih nogu postane glumica.

Felicity Jones i Anna Kendrick su se okrenule svojim idolima i podsetile se koliko su zahvalne za sve šanse koje su dobile. Još fotografija nas očekuje krajem meseca, a osam naslovnica možete videti u galeriji:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search