Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 07. 2016

Anđeosko venčanje na Mikonosu

Supermodel Ana Beatriz Barros staje na ludi kamen

Supermodel Ana Beatriz Barros, nekadašnji anđeo kuće Victoria’s Secret, lice brendova Chanel, L'Oréal i Guess, Calvin Klein, ove godine slavi dvadeset godina uspešne karijere. Takođe, početkom jula brazilska manekenka staje na ludi kamen, a o venčanju se već piše iz nekoliko razloga.

Kuma će biti slavna Alessandra Ambrosio, dok je Ana, zajedno sa budućim suprugom, egipatsko-grčkim biznismenom, Karim El Chiatyjem, iznajmila dvadeset luksuznih vila za svoje uvažene goste. Venčanju će prisustvovati oko 400 zvanica iz celog sveta, a budžet za sada prelazi pet miliona eura.

Mikonos će biti prepun poznatih lica, među kojima će biti supermodeli i prijateljice manekenke, poput Isabeli Fontane i moguće Adriane Lime.

Barrosova je poznata po tome što je jako kratko bila Victoria’s Secret anđeo, jer je prekršila ugovor kako bi radila za Jennifer Lopez. Iako je brend bio spreman da joj oprosti grešku, ona je odbila i zadržala privatnost, te iako njeno ime nije poznato svima, lice definitivno jeste, te tako spada u red nekoliko manekenki iz Brazila koje su početkom 2000-ih osvojile planetu.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search