Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 05. 2015

Zvezdana inspiracija: Kombinezon od teksasa

Bez obzira da li ste u 20-im, 30-im ili vam se bliži 50. rođendan, kombinezon od teksasa je apsolutni hit među poznatim damama. 

Frame Denim "Le High Flare" kombinezon u stilu 70-ih je apsolutni pobednik, jer su taj model prošetale Poppy Delevingne, Kate Bosworth, Alessandra Ambrosio, Alexa Chung, Hilary Rhoda i Lily Aldridge. Uz jednostavne majice u crnoj ili beloj boji, starke ili potpetice, ovaj komad je sjajno izgledao kako za dan, tako i za opuštene večeri. Čak je stigao i do crvenog tepiha, a jedino pravilo je da prihvatite ležernost ovog kombinezona i dopunite ga detaljima iz 70-ih, koji će ga predstaviti u punom svetlu.

Međutim, nije samo model sa zvonastim nogavicama očarao poznate dame. Christy Turlington i Brooke Shields su odabrale modele koji ne ističu figuru, već daju jedan šarmantan i casual izgled, koji nas vraća u 90-te. I dok se Brooke odlučila za nešto ženstveniju varijantu, Turlingtonova je naglasila dečački šik uz par mokasina i boyfriend blejzer. CK Jeans dame odlično znaju da je teksas komad nezamenljiv. 

Složićete se da je teksas kombinezon jedan praktičan komad, koji ne zahteva puno ulepšavnja, a možete ga poneti čak i na plažu, po ugledu na Alessandru Ambrosio ili na veoma formalan događaj, kao Caroline Flack, koja je začinila kombinaciju leopard clutchom.

Zavirite u galeriju i pogledajte kako su poznate dame ponele džins kombinezone, možda pronađete izgled koji će se savršeno uklopiti u vaš letnji stil odevanja: 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search