Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 04. 2015

Moćna poruka Angeline Jolie mlađoj publici

Na dodeli Nickelodeon nagrada

Glumica, režiser i ambasador UN-a, Angelina Jolie je dobila Nickelodeon Kids' Choice nagradu za najboljeg zloću na filmskom platnu, za ulogu u filmu "Maleficent".

Jolieva, koja je nedavno otvoreno progovorila o tome da je odstranila jajnike, jer je nosilac gena koji može da se razvije u smrtonosnu bolest, se na ovoj dodeli pojavila u jednostavoj crnoj haljini kuće Versace, a kao podrška, sem supruga Brad Pitta, bile su tu njihove dve ćerke, Shiloh i Zahara.

Angelinin govor je bio kratak, ali sa snažnom i jasnom porukom. Ona je izjavila da se lako identifikovala sa likom "Grdane" jer se kada je bila mlađa, i ona osećala drugačijom. Previše glasna, previše živahna, nikada se nije lako uklapala. Govor je završila porukom "Biti drugačiji je dobro", upućenoj svoj deci koja se ne uklapaju sasvim u neke nametnute kalupe.

Popularna Angie je takođe proglašena feminističkom ikonom, a takozvani Jolie efekat je naterao mnoge žene da se testiraju i učine šta je neophodno kako bi sprečile do dolasaka opake bolesti i tako ostale sa svojim najmilijima. 


Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search