Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 02. 2014

Njujork: Zvezde u borbi protiv SIDA-e

amfAR gala večera

U sredu, 5. februara, je održana još jedna u nizu gala večera koje organizuje amfAR, organizicija koja se bavi sakupljenjem sredstava i istraživanjima u borbi protiv virusa HIV i SIDA-e. Najbolji način da prikupite novac i promovišete viši cilj je da crvenim tepihom prošeta što veći broj ljudi iz javnog života, od onih sa kraljevskih dvorova, do glumaca iz najtraženijih hit filmova.

U ime britanske kraljevske porodice, pojavila se 23-godišnja princeza Eugenie, a od njenih zemljakinja zablistale su Joely Richardson, koja je dobila prizananje organizacije amfAR, legendarna Vanessa Redgrave i manekenka Poppy Delevingne u zanimljivoj Louis Vuitton kreaciji.

Manekenke su privukle najviše pažnje na crvenom tepihu upravo zbog hrabrih modnih izbora. Coco Rocha color-block kreaciju Jean Paul Gaultiera, dok su se maneknke kuće Victoria's Secret odlučile takođe za crnu boju, ali nešto jednostavnije krojeve.

Pevačica Kelly Rowland je u skladu sa događajem obukla drapiranu haljinu, koja je bila dovoljno elegantna za crveni tepih, ali ne i previše upadljiva, dok je ovacije dobila Jane Krakowski, jedna od voditeljki programa, koja je u zelenoj koktel haljini Zac Posena izgledala jednostavno bajkovito.

Zavirite u galeriju i odaberite vaše omiljene kombinacije, kao i najveće promašaje sa ove humanitarne gala večere. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search