Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 03. 2012

Belo odelo

Trend za tople dane

Bela boja je uvek moderna kada nastupe sunčani dani, posebno ove sezone, kada se bela nalazi naspram jarkih nijansi plave, narandžaste i žute. Beli sako, dečačkog kroja i pantalone u stilu sedamdesetih su okupirale najpre piste, a među trendseterima su modne kuće Jil Sander, Max Mara i Stella McCartney.  Belo odelo možete nositi na posao, ali i u večernjim satima, uz adektvatne dodatke, upečatljiv nakit ili moderne platforme. Ono što je najvažnije kod nošenja belih odela s ukrojeva, koji nikako ne smeju da budu uski, već ležerni i komforni. 

Za one žene koje više vole suknje, pratkikuju se takozvane "pencil" suknje i suknje A kroja, uz neizbežan beli sako. Da li ćete ispod nositi nežnu bluzu od čipke ili izazovan top u ciklama boji, stvar je prilike i vašeg ličnog stila. Uostalom, kada je odevni komad toliko jednostavan i praktičan, kao što je to belo odelo, mogućnosti kombinovanja su beskonačne. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search