Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 09. 2018

SML intervju: Drventerija

Drvene torbice su ultra trendi...

Uvek u potrazi za zanimljivim i drugačijim detaljima i krpicama, danas upoznajemo Drventeriju i nesvakidašnje torbice koje ovaj brend ručno pravi. Drveni detalji su modni pogodak već nekoliko sezona, te ukoliko tražite torbu koja će dati svakoj kombinaciji lični pečat, na pravom ste mestu!

SML:Ko to pravi ove sjajne torbice i kako je sve počelo?

Drventerija: Naš tim čine tri člana, sve je počelo, možemo slobodno reći, još pre par godina. Zapravo, već smo imali našu malu radionicu, gde smo pravili sjajne drvene kocke na rasklapanje sa fotografijama. Naša stranica photocube nam je pokazala koliko znači kada nekoga usrećite i budete deo originalnog poklona. To nam je  dalo motivacije i podstreka da dođemo do “drventerije”.

SML: Koliko je vremena potrebno za izradu jedne torbe?

Što se tiče izrade jedne torbe, ne možemo reći tačno vreme. Da bismo stigli do krajnjeg produkta potrebno je da se prođe kroz više etapa obrade i sređivanja. Kako nam je stalo da sve bude odlično odrađeno, dajemo sve od sebe da to i postignemo, bez žurbe i kroz detaljnje provere i testiranja.

SML: Na koji model ste najponosniji?

Postoji više vrsta drveta u ponudi i svako je na svoj način posebno i drugačije. Kolekcija se sastoji od raznih modela u raznim bojama postava koje se mogu prilagoditi ličnim željama. Nas su svi modeli osvojili, a videćemo vremenom za koji model će se najviše opredeliti naše drage dame.

SML: Koliko doze kreativnosti imaju vaše mušterije koje žele da učine torbice jos autentičnijim?

Stil drventerije je moderan, opušten i pravo osveženje za sve žene koje vole modu. Imamo tu sreću da nas kontaktiraju vrlo kreativne osobe, a mi smo za svaki vid saradnje i dogovora jer nam je upravo krajnji cilj da kupci budu zadovoljni. Preko naše instagram stranice smo im dali da puste mašti na volju, i pored naše kreativnosti, izraze svoju. Bilo ko od njih ima mogućnost da dizajnira unikatnu torbicu za sebe. Do sada je bilo par zahteva i možemo reći da nije bilo lako, ali smo uspeli da ispunimo očekivanja.

SML: Da li postoje planovi za otvaranje prostora na kom ćemo moći da se uživo divimo vašim kreacijama?

Svakako, želja svakog mladog preduzetnika je da ima sopstveni poslovni prostor, a i to će olakšati sam odabir torbice, budući da ćete moći uživo da vidite raznolikost našeg asortimana. 

SML: Kako biste posavetovali naše čitateljke da tokom jeseni ponesu neki od vaših modela?

Kako drvo nije sezonski ograničeno smatramo da ce se jedna od naših torbica slagati uz svaku odevnu kombinaciju, bilo da je leto ili jesen. Drvo je živo sva četiri godišnja doba, te tako i naši proizvodi. U pomoć uskače mogucnost odabira postava koje ćemo prilagoditi jeseni, koje se kombinuju kako sa dnevnim tako i večernjim odevnim kombinacijama.

SML: Koliko je vaš lični stil uticao na stvaranje ovih komada?

Srećna sam devojka pošto radim sa dvojicom vrlo tolerantnih muškaraca, pa sve moje ideje sprovode u delo bez obzira koliko one bile teške i zahtevne. Što se tiče ličnog stila, polazim od toga da torbica bude koliko privlačnog dizajna tako i praktična. Vodim se time da u torbicu stanu lična dokumenta, novac i telefon, kao stvari koje su uvek neophodne. 

SML: Koji od domaćih brendova rado nosite i sa kime biste sarađivali?

Što se tice domaćih brendova izdvojili bismo našu mladu i veoma kreativnu Tijanu Krstić i nama omiljeni fashion brand INES atelier. Takođe, smatramo da bi naš stil još vise doprineo njihovoj originalnosti. 

SML: Vaš stilski moto glasi?

Da biste bili zapamćeni, morate biti drugačiji. 


Milica Jarić

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search