Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 12. 2017

Elegantni tvid ponovo u modi

Tvid je najtoplija modna tkanina koju možete pronaći...

Svake godine se radujemo hladnim danima kad imamo priliku da nosimo šik odeću od tvida. Ovaj materijal nikada ne izlazi iz mode. Neki ljudi ga smatraju starom školom. Ali poslednji trendovi se ne slažu sa tim mišljenjem. Ako znate pravi način kako da uklopite odeću onda sve može biti moderno. Ista stvar se odnosi na vašu suknju ili kaput od tvida. U poslednjih par meseci mogli smo da vidimo mnogo loših modnih trendova. Za razliku od toga ovaj je perfektno siguran. Nikad nećete pogrešiti sa sofisticiranim odelom od tvida. To je definicija elegancije i stila. Karl Lagefird, modni genije je zaljubljen u tvid. Karl je čak bazirao Šanelovu veličanstvenu kolekciju Metiers d’art 2018 kolekciju na ovom materijalu. On je predstavio šik odela, suknje, haljine, jakne i kapute. Ovo znači da će ovaj materijal biti u trendu sledeće godine. U stvari svaki komad odeće od tvida je za sva vremena. Ovo nije jedan od onih trendova koji traju jednu sezonu.

Dosta dizajnera je donelo noi život ovoj tkanini u kolekcijama jesen/zima 2017. Drugim rečima vreme je da našu omiljenu udobnu odeću izvadimo iz ormana. Ovaj debeli materijal nije namenjen samo da vas greje. Zahvaljujući mnogim modnim blogerima možemo videti mnogo svežih načina kako da nosite ovu tkaninu. Neki su pronašli nove načine da nose svoje šik suknje, a neki se razmeću svojim kaputima u različitim bojama. Većina njih nosi kombinaciju sa sjajnim čizmama što je još jedan veliki trend ove sezone.

Ako ste pitali kako vašu tvid suknju da napravite da izgleda šik ponovo pogledajte slike koje smo pripremili za vas. Videćete kako su najpoznatiji modni blogeri stilizovali ovaj topli materijal ove sezone, a možete i ukrasti neku od njihovih tajni.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search