Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 11. 2017

Šik odeća koju nosimo kada je napolju hladno

Naš cilj je da loših odabira ne bude...

Jedna od najvećih dilema mnogih modnih zavisnika je kako ostati u trendu kada je hladno napolju. Pa moramo reći da je to malo teže nego u bilo koje drugo doba godine. Ali nije nemoguće. Vremenski uslovi u nekim delovima sveta mogu uticati na stil oblačenja, ali za pravog modnog obožavatelja to nikad nije izgovor za pravi modni odabir. Naš cilj je da loših odabira ne bude ili da ih bude samo po koji.
Prva stvar potrebno je istaknuti garderobu za ovu kao i svaku drugu zimu. Oni koji žive u predelima sa oštrom zimom su blagosloveni ove godine. Milenijska modna publika bira komfornije stvari ovih dana. Možemo naučiti dosta od ove kul omladine. Uzmite „puffer“ jaknu kao primer. Oni su od nje napravili najtopliji deo odeće za ovu sezonu. Ako ste svestrani kada je moda u pitanju onda konačno možete nositi možete nositi „puffer“ jaknu i da ne žalite. Da budemo iskreni to nikada nije bio omiljeni komad vaše odeće. Zahvaljujući modnim ikonama uličnog stila „puffer“ jakna je došla na svoje zasluženo mesto.
Kada već govorimo o toplim i udobnim stvarima, nabavite „ćebe“ šal ili bar neki dobre veličine. Iako ispod imate i najjednostavniji outfit ovaj šal će podići vaš stil do toga da nećete brinuti ni o čemu osim da ga nosite na pravi način. Veliki pleteni džemper takođe morate imati u vašem ormaru ove seozne kada su u pitanju tople stvari.
Nemojte da oklevate i dodajte boje u vaš outfit iako je hladno napolju. Ove zime paleta boja je mnogo hrabrija, tako da ne oklevajte da nosite crvenu, roze ili neonske boje. Nahranite vaše oči ovim bojama, sjajnim za ove hladne dane.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search