Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 11. 2017

A šta vi nosite za svakodnevne prilike?

Poznate ličnosti su najbolja inspiracija kada je reč o svakodnevnom stilu.

Zvezde imaju pristup najlepšim komadima dizajnera i najnovijim kolekcijama. Ako želite da nosite najnoviju modu, uvek pogledajte šta najveće zvezde nose. Čak i ako ne možete sebi da priuštite garderobu luksuznih brendova i dalje možete kopirati stil vaše omiljene devojke. Srećom pa sada postoje mnoge pristupačne prodavnice koje prodaju garderobu koja je trendi. Jedan od najzanimljivijih dodataka ove sezone koji su odobreni od strane poznatih ličnosti je beretka. Bella Hadid već neko vreme nosi beretke na sjajan način. 

Crvene čizme su trenutno hit kod mnogih modnih zvezda, kao najbitniji modni aksesoar. Iznenadili biste se kako crvena čizma može da doprinese vašem stilu. Ne morate mnogo da se potrudite za ostatak outfita. Za tren vam izgled postaje znatno bolji. Outfit Emily Rajtakowski je savršen primer koliko su crvene čizme moćne. Ako želite da budete u toku sa modnim trendovima potrudite se da nabavite jedne. Čarapa čizme su još jedan trend. Svi od modnih blogera do svetskih zvezda poseduje bar jedan par. Samo pogledajte outfit od Kendall Jenner i odmah ćete želeti da posedujete jedan par.

 

Pogledajte šta smo izdvojili i ukradite sve što vam se dopada.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search