Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 11. 2017

5 komada sa stavom za hladne dane

Kada se spoji trendi i korisno

Nova sezona znači obnova garderobe. I dok su neki komadi večni, potrebno je uneti i malo trenda, kako bi vaš stil bio osvežen, a vi izgledali kao modno osvešćena, moderna žena.

Prvi komad sa stavom je Smartwatch. On više nije samo za tech zaluđenike, već dolazi u predivnim, ženstvenim i nežnim dizajnima, uz metalik tonove sjajno uklopljene sa trendi bojama. Povežite svoj Android ili iPhone i pokažite da ste u korak sa XXI vekom. Naš predlog je ovaj divan Michael Kors sat, prepun detalja, neobičan, a opet praktičan, savršen za poslovne dame.

Kako smo pomenuli klasiku, trenč je ponovo tu, mada nismo sasvim sigurni ni da je ikada bio out. Klasičan dizajn i prepoznatljiva boja, uz džins i bordo rolku daće vam dozu 70-ih, koju ćete uz naše ostale predloge savršeno spojiti sa sezonom jesen/zima 2017-18. Ovaj trenč ćete naći u Massimo Dutti radnji.

Crvena je ključna boja za ovu sezonu. Tako će par čizmica do članaka u jarko crvenoj biti pravi hit, a retro, niska potpetica, će vam dati udobnost i slobodu pokreta, te nam ništa drugo ne preostaje već da oživimo Brit chic uz ove Mango čizmice.

Raskošan pliš je tu i ne planira nigde da ide. Odelo od pliša možete da ponesete i tokom večeri i tokom dana, a izbor plišanih odela je takav da je nemoguće da nećete naći barem jedno koje ćete obožavati. Za razliku od prošle sezone kojom je dominirala siva, ove se nose plišana odela u crvenoj, bordo, braon i smaragdnoj, mada nećete pogrešiti i sa nekom drugom bojom. Sve dok je materijal pliš. 

Znamo da je kašmir skuplji od običnog, sintetičkog pletiva, ali ne samo da izgleda luksuzno, već i greje i daje kompletnom izgledu sofisticiranu notu. Sa ovim komadom brenda Pinko završavamo naše predloge za hladne dane u vašem najboljem izdanju.

Preporučujemo

foto

08. 09. 17

Ove jeseni na ulicama će vladati crvena boja!

Sexy i izazovna sezona je pred nama... :)

foto

13. 09. 17

Najlepše torbe za jesen 2017

Moderno i šik

Search