Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 10. 2017

Spremate se za razgovor za posao?!

Elegantna odeća koja će vam pomoći da ostavite pravi utisak...

Naravno, vaše kvalifikacije i intervju su glavni faktori. Ali vaša odeća za intervju takodje igra važnu ulogu.

Razmislite o tome: ukoliko se na intervjuu za posao nadju jednako kvalifikovani kandidati, kako biste izdvojili nekog? Stil će dobiti posao. Ono što nosite je prva stvar koju ljudi vide pre nego što čak i dobijete pravo na reč. Prvi utisak je najvažniji, pa gledajte da date sve od sebe.

Ženska odela sa hrabrim krojem su u trendu ove sezone. Dakle, ako se prijavite za poziciju koja zahteva formalnu odeću, pojavite se onda u najboljem odelu.

Ako se prijavljujete za posao koji je vezan za modu ili nešto kreativno, uverite ih da pokazujete deo svoje ličnosti kroz odeću koju nosite. Držite stvari formalnim, ali dodajte mali lični pečat na izgled. Ove pozicije nude modnu stilsku slobodu. Možete se odlučiti za cvetnu haljinu, trendi komade ili kežual odeću. U svakom slučaju, nosite boje i stilove koji se uklapaju u kulturu kompanije.

Neke pozicije su fleksibilnije i omogućavaju vam da nosite patike na poslu. Naročito ako ste student ili tinejdžer. U svakom slučaju, neophodno je da nosite zatvorene cipele.

Evo nekoliko ideja kako da se obučete sa stilom za uspešni razgovor za posao:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search