Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 10. 2017

Carolina Herrera daje stilske savete

I naravno, sve počinje i završava se belom košuljom.

Složićemo se da je bela košulja onaj komad koji je neophodan u ormaru svake osobe. Ali jedna slavna dizajnerka im je dala poseban značaj, te nam je upravo Carolina Herrera današnji vodič i stilski guru, jer ne postoji kolekcija u kojoj nije ostavila posebno mesto za ovaj odevni komad.

Herrera bele košulje dizajniera od 1981, ali ih nosi oduvek. Za nju su one komad kom se vraća kada je u nedoumici šta da obuče, jer se slažu uz sve. Kraljica ženstvenih silueta se ne zaustavlja samo na ustručenim modelima, već rado nosi i muške bele košulje, bez obzira da li ih kombinuje sa mini ili maxi suknjom ili pantalonama, za dan ili veče.

Proslavljena dizajnerka, koja veruje u neprolaznu ženstvenost i skrivenu zavodljivost, smatra da ne možete imati previše belih košulja, te ukoliko vidite model koji vam odgovara, obavezno kupite! Kako se radi o komadima koji imaju ograničen rok trajanja, važno je obnavljati ih, jer vremenom gube sjaj i boju.

Ono što nismo znali je da dizajnerka svoje bele košulje pere ručno, kako bi što duže zadržale taj izgled novog komada. Ovo je ujedno i jedino pravilo koje Herrera nameće – bela košulja uvek mora da izgleda kao da je tek kupljena.

Naravno, kada je vaš omiljeni komad bela košulja, jasno je da možete da sretnete nekog u gotovo istoj kombinaciji kao i vi. To nije problem, jer stil određuje kako se odeća nosi, zaključila je jedne od najbolje obučenih dama svih vremena.

 

Autor: Milica Jarić

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search