Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 11. 2014

Haljina za kruškasti oblik tela

Torzo u centru pažnje

Osnovne karakteristike: Širi kukovi i krupnije butine, uža ramena i manje grudi.

Pri odabiru haljine, dame ove građe treba da privuku pažnju na gornji deo tela, dakle na ruke, leđa i grudi. Haljina bez bretela će izgledati sjajno na vama, ali ako se ne osećate prijatno u haljini koja toliko otkriva, odlučite se za model sa bretelama koje se vezuju oko vrata, takvi modeli su ukrojeni na torzou pa će vam istaći struk. Takođe, tanke bretele na haljini će učiniti vaša ramena prividno širim i daće ravnotežu figuri.

Haljina koja se širi od struka u punu, ili u suknju A kroja će Vas učiniti vitkijom. Haljine sa nekom vrstom ukrasa na gornjem delu, bilo da su to karneri, nabori, print ili bogata tekstura dodaće volumen u predelu grudi. Ako volite da se igrate sa bojama, uvek se opredelite za tamniji kolorit na donjem delu haljine. Svetle boje vam takođe sjajno stoje, ali zadržite ih na gornjem delu tela, na primer, bolero, kardigan ili ešarpa u svetlim nijansama upotpuniće haljinu i skrenuće pažnju sa kukova i zadnjice.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search