Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 08. 2016

Najpopularnije kuće za negu kože ove godine su...

Kada je u pitanju nega i lepota, žene su uvek spremne da izdvoje više novca, da probaju nešto novo, a poznate kuće lojalnost nagrađuju stalnim pronalaženjem novih načina ne samo da se uspori starenje, već da koža ponovo dobije sjaj i bude što zdravija.

Naravno, očekivanja bi trebalo da su realna, jer ne postoji nijedna magična krema koja će učiniti da vaša koža zauvek izgleda kao da vam je dvadeset. Ipak, postoje kuće koje su opravdale vrednost svojih proizvoda, a ove godine na prvom mestu se našao brend Estée Lauder.

Najpopulariji proizvod je Estée Lauder Advanced Night Repair, koji je osvojio sve kontinente. Takođe, sjajno se kotira Estée Lauder Perfect Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover, proizvod koji čisti kožu od šminke i nečistoća, deluje kao tonik i hidrira.

Na drugom mestu je Nivea, dok je treće zauzela japanska kuća lepote, Shiseido. I dok je krema za sunčanje dobila najviše poena, mi izdvajamo i Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask, masku za lice sa retinolom, koja se bori protiv bora, umora i suve kože.

L’Oréal se našao na četvrtom mestu, za šta je zaslužan L’Oréal Age Perfect Cell Renewal Golden Serum, koji regeneriše kožu, a kada je ova kuća u pitanju nećete pogrešiti ni sa proizvodima za negu kose i kože, kao ni sa onima za ulepšavanje.

Lancôme je apsolutni šampion u Švedskoj, Japanu, Meksiku i u Saudijskoj Arabiji. U top 10 se još nalaze La Roche-Posay, ClarinsClinique, praktično sve kuće koje su i naši beauty favoriti.

Koji proizovodi su se izdvojili možete da vidite u galeriji: 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search