Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 11. 2017

Metalik zelena za pogled iz snova

Svako ima svoju nijansu, a kako sve možete da se igrate, otkriva SML...

U protekla tri meseca među najtraženijim makeup komadima našla se metalik zelena, koja dolazi u najrazličitjim nijansama. Na popularnoj mreži Pinterest, potražnja za metalik zelenom je porasla za 70 posto, te je milennial pink otišla na drugo mesto.

Fenty BeautyPat McGrath Labs Mothership II paleta sasvim sigurno su doprineli tome da jesen bude u znaku zelenih tonova. Da se priča ne završava samo na očima, svedoči i matt ruž Serpentine, novitet kuće Maybelline, mada se za danas ipak držimo samo pogleda koji obara sa nogu. 

Zelena je jedinstvena jer pristaje svim bojama očiju, samo je potrebno pronaći onu nijasnu koja vama odgovara. Metalik joj daje mladalački izgled, koji je idealan za predstojeće praznike. 

Među našim favoritima se nalaze kombinacije sa zemljanim, smeđnim tonovima, zatim kombinacije modro zelene i sive, kao i glitter eyeliner za pravi retro šik. 

Maslinasta olovka za oči može odlično da uokviri vaš pogled i tokom dana, dok za veče želimo izgled prave morske sirene, uz puno petrolej previla i dodira zlata.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

dimitra   |    05. 12. 2017   |   22:35:03

super

Idealan za crne oči!

pošalji odgovor
Search