Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2016

Praznične palete kojima nećete odoleti

Uvek nam je dobrodošla kvalitetna paleta sa senkama za oči, rumenilima, ruževima ili sjajevima za usne, ali kako se bliži praznična sezona, tako pakovanja postaju lepša, a želja da potrošimo novac sve veća i lakša. Ovo su palete koje su nas, možda prerano, osvojile:

Too Faced Grand Hotel Café paleta je inspirisana izgledom Plaza hotela u Njujorku. Uz to, paleta je mirišljava, a boje jednostavno, predivne.

Smashbox donosi Light It Up 3 Palette Set: Eyes Contour Lips, idealne palete za konturisanje, usne i oči, u malim pakovanjima, koja će nam dobro doći tokom zimskih putovanja.

Ukoliko ste za nešto potpuno šik, tu je Marc Jacobs Beauty Object of Desire Face and Eye Palette. Pakovanje je poput clutcha, a pored predivnih, neutralnih nijansi za oči, tu su rumenilo, bronzer i hajlajter. Šta još može devojci da zatreba?

Ludi ste za bojama? Sephora Collection More Than Meets the Eye paleta senki za oči nudi predivan izbor nijansi koje dolaze u mat i sjajnim teksturama. Ukupno 32 boje će zadovoljiti svaki ukus, tako da je ovo i idealan praznični poklon.

Naravno da želimo da se ponekad razmazimo i osetimo poput zvezde. Tu je Givenchy Le Prisme Superstellar Intense & Radiant paleta, koja može da se koristi i na usnama, na obrazima, dok se bela nijansa Titanium koristi i kao hajlajter. 

Još jedna multifunkcionalna paleta nam je na listi želja, a radi se o Yves Saint Laurent Sparkle Clash Multi-Use paleti, koja donosi sve što je neophodno za celodnevni izgled u malom, šljaštećem pakovanju. Mala i glamurozna, definitivno je pravi hit, jer su ove nijanse ne samo u trendu, već će učiniti da u nekoliko koraka postanete prava zavodnica.

Dior Total Matte Smoky Glow paleta je namenjena za savršen pogled, jer se sastoji od senki za oči i obrve. Smokey eyes i pravilno naglašene obrve? Zvuči sjajno!

Šta će se još pojaviti na tržištu tek ćemo videti, mada nam ovih sedam sasvim dovoljno. Barem za ovu godinu!

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

dimitra   |    17. 10. 2016   |   07:54:39

kremaste?

prelepe su boje, steta sto nisu kremaste da mozemo i mi koje nosimo kontaktna sociva da ih koristimo. samo ona zadnja izgleda da moze da se koristi i sa vlaznom cetkicom ili prstom.

pošalji odgovor
Search