Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 12. 2014

Veštačke trepavice za najefektniji pogled

I kako da ih stavite

Pravo je vreme za upečatljiv pogled a prvi korak ka tome svakako su veštačke trepavice.

Pre nego što stavite veštačke trepavice, nanesite tanak sloj maskare na vaše trepavice prvo, posle, lepkom za trepavice iscrtajte tanku liniju tik uz koren trepavica (birajte lepak koji je beo kada je svež ali kada se osuši postaje providan- tako će cela stvar izgledati što prirodnije).

Trepavice stavljajte od unutrašnjeg ugla oka i polako ih nalepljujte ka spoljnom, nikako nemojte pokušavati istovremeno zalepiti cele veštačke trepavice. Možete i iseći traku sa trepavicama po sredini i zalepiti ih samo na spoljni ugao oka, tako ćete naglasiti i povećati oko na prirodan način, jer su tu trepavice inače gušće i duže. Kada se lepak osuši, preko stavite krejon ili ajlajner u boji trepavica.

Ako nemate puno iskustva sa veštačkim trepavicama i ako želite da počnete da ih koristite, parcijalne trepavice su pravi izbor. Predlažemo da počnete sa ovim posebnim malim produžecima sa kojima možete dodavati dužinu i gustinu koliko i kako vi želite, a da vam bude omogućena maksimalna udobnost. One izgledaju kao mali pramenovi dlačica koji mogu biti ravni kao nekakve iglice ili malo širi, kao male metlice. Stavljaju se istim lepkom kao i pune trepavice, samo na malo drugačiji tj. lakši način. Mogu da se kupe u braon i crnoj boji, pa i u različitim dužinama. Naš savet je da kombinujete dužine kako biste dobili što prirodniji efekat. Na krajeve oka stavljate najduže pramenove i najgušće ih rasporedite.

Pogledajte i SML video priručnik koji detaljno objašnjava kako da stavite veštačke trepavice sami:

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search