Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 12. 2014

Najglamurozniji komadi šminke za Novu godinu!

Sve što sija jeste make up...

Ove praznične sezone baš volimo da preterujemo sa prekomernom upotrebom ekstravagantnog make up-a za lice, telo i kosu!

Sve što sija, preliva se i svetluca moramo imati, probati, pokazati na sebi. Highlighteri, glitter, shimmer... sve pripada istoj glamuroznoj kategoriji ali se razlikuje po teksturi i završnom efektu, pa prvo da definišemo šta je šta:

Highlighter će diskretno naglasiti i istaći vaše crte lica, ovi proizvodi imaju suptilni, sedefasti sjaj i tečne su teksture.

Shimmer je proizvod koji daje za efekat završnog, zdravog sjaja na licu ili telu. Shimmeri se satoje iz mikro sjajnih čestica koje dolaze u raznim oblicima, tako postoje tečni shimmeri, stikovi (kao korektor) ili shimmeri u obliku praha (kao senka za oči ili talk) a može se nanositi četkom za rumenilo ili za tečni puder, sunđerom ili prstima, zavisi od toga koliko ste vešti.

Glitter čine svetlucave čestice koje reflektujući svetlost stvaraju posebne efekte, one su sitnije od šljokica, a krupnije od shimmera, sedefa i oniu h highlighteru. Može se naći u skoro svim bojama a kako je to suv proizvod, odnosno, čestice su slobodne, možete mešati boje kao i glittere različitih dimenzija za fantastične efekte.

Sada kada znate šta da očekujete od kog proizvoda, nema razloga da ne užvate u konzumaciji istih, a mi vam predstavljamo top 10 neodoljivih, svečanih komada:

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search