Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2014

Max Factor Skin Luminizer Tečni puder i Eye Luminizer Brightener

Suptilna blistavost za moderan izgled

Prošlo je 100 godina od kada je gospodin Max Factor izumeo i lansirao Greasepaint, naš originalni tečni puder. Danas, Max Factor nastavlja sa svojim inovativnim pristupom uz lansiranje Skin Luminizer Tečnog pudera i Eye Luminizer Brightener korektora.

Specijalno kreiran za žene koje traže suptilno blistav izgled koji garantuje da će njihova zdrava koža biti primećena a ne njihov tečni puder – ovaj inovativni duo pruža predivno pokrivanje uz dodatnu prednost nege kože.

Postignite sjaj

Max Factor Skin Luminizer Tečni puder i Eye Luminizer Brightener sadrže inovativnu formulu prepunu diskretnih svetlucavih čestica koje pružaju predivno blistav izgled uz sve prednosti nege kože. Biserni pigmenti osvetljavaju ton kože, za trenutnu blistavost, dok elastomeri u Skin Luminizer Tečnom puderu stvaraju "prozore“ na koži kroz koje svetlost može da se reflektuje, za osvetljen i svež efekat. 

Istraživanja su pokazala da, kod tečnih pudera koji osvetljavaju, postoji problem

sa krajnjim rezultatom: žene tvrde da puder ili potpuno maskira njihovu kožu,

ili koža je manje blistava u poređenju sa željenim efektom. Sa Skin Luminizer Tečnim puderom, formula je kreirana da pruži diskretnu blistavost uz blago pokrivanje koje i dalje uspeva da izjednačni i usavrši ton kože i otkloni nesavršenosti.

Osmišljen specijalno za nežnu kožu ispod očiju, Eye Luminizer Brightener je drugi korak za postizanje potpuno blistavog tena: odlikuje ga lagana formula žućkastog tona koja trenutno posvetljava kožu tako što koriguje modre tonove koji su odgovorni za pojavu tamnih kolutova ispod očiju. Sadrži isti hidrirajući kompleks vitamina kao i tečni puder, uz dodatak specijalnih sastojaka koji osvežavaju izgled umorne kože i deluju na vidljivost tankih linija u predelu oka. Max Factor šminker Milana Bresko preporučuje nanošenje ovog korektora preko Skin Luminizer Tečnog pudera da bi izgled bio što blistaviji; "Za pokrivanje akni ili crvenila, prstima nanesite malo Eye Luminizer Brightener na problematične delove i dobro razmažite. Za predeo ispod očiju, tapkanjem nanesite proizvod i razmažite sve dok unutrašnjeg ugla oba oka.“

Obavezni proizvodi za kožu ove jeseni/zime 2014.

Ekskluzivno predstavljen na njujorškoj Nedelji mode – modnoj reviji Victorie Beckham za jesen/zimu 2014, Pat McGrath je koristila duo tečni puder / korektor na modelima da bi otkrila svoju ’cool interpretaciju modernog glamura’, uz savremeni nude izgled koji je odlično upotpunio sofisticiran duh kolekcije.

"Victoria je želela da devojke zadrže veoma prirodan izgled, skoro kao da nisu našminkane, ali da njihova lepota bude istaknuta uz jednostavnu šminku. Ovo je podrazumevalo važne detalje kao što su dodatna blistavost kože. Akcenat je bio na prirodnom glamuru koji je danas toliko moderan i relevantan.“

"Tečni puder sadrži suptilne svetlucave čestice koje trenutno čine ten lepim i blistavim – i kao takav, savršen za modnu reviju Victorie Beckham.“ Pat McGrath, globalna kreativna direktora dizajna za Max Factor.

Preporučujemo

foto

02. 10. 17

Kako pravilno konturisati lice

Mali trikovi koji nas čine lepšim

foto

04. 10. 17

Nove nijanse mat karmina

Za ljubitelje proizvoda Kylie Jenner imamo lepe vesti

foto

11. 09. 17

Preparati koje nikako ne smemo da delimo

Malo pažnje znači mnogo za naše zdravlje

Search