Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 07. 2018

NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje kose

Uživajte u predivnoj kosi svakog dana!

Savršeni za trenutno, brzo osvežavanje kose: NIVEA šamponi za suvo pranje sa trostrukim dejstvom pružaju osećaj svežine tokom celog dana i posebno su blagi prema koži glave.

NIVEA nudi rešenje: blaga nega koju pružaju NIVEA šamponi sada je dostupna i u novim NIVEA Fresh Revive šamponima za suvo pranje kose. Sada možete da uživate u predivnoj kosi svakog dana. Šampon za suvo pranje kose je univerzalni i praktični proizvod za negu kose. Ne samo da je zamena za šampon, već i poboljšava izgled kose: ako imate tanku vlas, ovaj šampon može da poveća volumen kose, a ako je vaša kosa kovrdžava ili talasasta, on čuva njen oblik i čini frizuru postojanom. Profesionalni savet: šnale i ukosnice pre upotrebe naprskajte šamponom za suvo pranje kako bi bolje držale kosu.  
NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje sa jedinstvenim trostrukim dejstvom pružaju trenutni osećaj svežine.

  • Posebno su blagi prema koži glave.
  • Jednostavno se koriste i ne ostavljaju tragove.
  • Pružaju dugotrajnu svežinu i prijatan miris.

Šampon za suvo pranje je efikasan zahvaljujući blagoj formulaciji sa pirinčanim skrobom. Pirinčani skrob može da upije i do 60 procenata svoje težine pri čemu vezuje masnoću i neprijatne mirise – za trenutni osećaj čistoće i svežinu koja traje celog dana. Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje dostupni su u tri varijante – za svetlu, smeđu i tamnu kosu – I obogaćeni su mirisima koji se savršeno uklapaju uz svaki tip kose. 

  • U osnovi NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje svetle kose nalazi se miris originalne NIVEA kreme koji pruža dugotrajan osećaj svežine i čistoće.
  • Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje smeđe kose obogaćen je svežim citrusnim notama i daškom bergamota, dok njegovo srce čine ruža i jasmin – kosa miriše divno i neodoljivo nakon svake upotrebe.
  • Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje tamne kose obogaćen je citrusnim i cvetnim notama i akordom ambre tako da istovremeno odiše toplinom i svežinom.
Search