Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 06. 2018

Labello

Pronađite poznate Labello balzame, Soft Rose i Pearly Shine, u ograničenoj ružičastoj seriji.

Ženstveno, ružičasto i moćno? Mislite da ovo troje ne idu zajedno? O da, idu! Ako pomešate ružičastu sa #hashtag porukama ili nežno roze sa kul ikonicama – savršeno se slažu i odražavaju nežnu i snažnu stranu devojaka i žena koje zaista mogu sve što naume. Svojim novim, limitiranim izdanjem Labello je lansirao balzam za negu usana koji podržava izgled svake devojke i žene. Otkrijte novo, limitirano izdanje Labello Pink – dva stika za usne u pet različitih oblika i modernoj milenijumskoj roze boji koje ćete poželeti da podelite svojim prijateljima.

Labello Soft Rose u #PINKPOWER izdanju

Pronađite Labello Soft Rosé u 5 ružičastih pakovanja sa različitim #porukama i odgovarajućim ikonicama. Odaberite poruku koja najviše odgovara vašem trenutnom raspoloženju – ili ih uzmite sve: budite #GIRLBOSS ili #PINKPRINCESS, pokažite im svoj #PINKPOWER i da #YOUGOGIRL, kao i da volite svoje #PINKBFF! Ikonice i sjajna ružičasta ambalaža čine ovo limitirano izdanje privlačnim za oko i zabavnim za nanošenje u svakoj prilici.

Dobro poznata Labello nega u Soft Rose balzamu za usne. Hranljiva formulacija sa ekstraktom ruže dugotrajno hidrira usne i čini ih glatkim i mekim. Naglašava prirodno rumenilo usana, uz  nežan, ružičasti sjaj. Osetite i pokažite samopouzdanje uz Labello #PINKPOWER.

 

Labello Pearly Shine u #PINKLICIOUS izdanju

Za ljubitelje negovanih usana sa prirodnim sjajem bisera, Labello je lansirao još jedno limitirano izdanje. Labello Pearly Shine takođe ima novi ružičasti izgled sa preslatkim novim ženstvenim ikonicama. Ove varijante ukrašene su sladoledom, raznim vrstama kolačića, lizalica i smutija. Pri svakom nanošenju vašeg Labello Pearly Shine-a, očekuje vas novo iznenađenje.

Labello Pearly Shine pobrinuće se da usne budu meke i glatke, sa predivnim bisernim sjajem. Formulacija sa dragocenim ekstraktima bisera i svile hidrira usne, dok ih prirodna ulja omekšavaju. Za neodoljivo mekane i lepe usne.

 

Novi proivodi dostupni su od XX 2018. samo u ograničenom vremenskom periodu.

Labello Soft Rose u #PINKPOWER izdanju 195 RSD

Labello Pearly Shine u #PINKLICIOUS izdanju 259 RSD

Search