Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 05. 2018

NAJBOLJA ZAŠTITA OD SUNCA...JESTE ONA KOJA ODGOVARA VAŠOJ KOŽI!

ZAŠTITE KOŽU!

Različiti  tipovi kože i načini života zahtevaju primereniju negu koja će zadovoljiti posebne potrebe zaštite od sunca. Kakve god bile okolnosti ili boja vaše kože, nezaštićena koža nikad nije sigurno rešenje. Ipak, da li ste ZNALI DA..

...60 ODSTO LJUDI NE KORISTI DOVOLJNO ILI NIKAD ZAŠTITU OD SUNCA NAKON ŠTO IM KOŽA POTAMNI!

Uprkos praćenju i kampanjama za podizanje svesti, karcinomi kože još uvek čine 1/3 svih karcinoma. Iz tog razloga La Roche-Posay stvara najnaprednije praktične proizvode koji su prijatni za upotrebu u teksturama, kao i formatima primerenim svakom korisniku: sportistima na otvorenom, deci i porodicama ili ljudima sa fotoosetljivim medicinskim stanjima. Za svaki tip kože obezbeđena je zaštitna nega koja odgovara njenim potrebama.

La Roche-Posay je razvio inovaciju sa ultraminimalističkom formulom koja minimizira peckanje očiju - ANTHELIOS ULTRA kremu SPF50+ koja ne smanjuje zaštitu, i sadrži do 12 sastojaka manje nego u prethodnim formulama.

Posebno za osobe sa alergijom na sunce ili kožom veoma osetljivom na sunce sklonom netoleranciji na UV zrake La Roche-Posay je stvorio visoku i veoma tolerantnu zaštitu sa XL protect tehnologijom - ANTHELIOS SUN INTOLERANCE SPF50+ koja sadrži sistem protiv UVB, UVA i dugih UVA zraka u kombinaciji sa posebnim umirujućim aktivnim sastojkom.

Za mnoge ljude izlaganje suncu ne završava se ujednačenim zlatnim tenom, već dolazi do hiperpigmentacije. Reč je o tamnoj, neujednačenoj pigmentaciji obično iznad gornje usne, na obrazima i čelu i poznata je kao melazma, a tu su i sunčane pege na licu i telu. Za sve osobe sklone hiperpigmentaciji - žene sa melazmom ili sunčevim pegama, ljude sa upalnim stanjima kože sklonim postupalnoj hiperpigmentaciji - La Roche-Posay je stvorio posebnu zaštitu - ANTHELIOS PIGMENTATION SPF50+ , koja pokriva širok spektar UV zraka, kao i vidljivu svetlost za sprečavanje nastanka hiperpigmentacije.

Search