Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2018

Dvostruko čistija i negovanija koža

Pored temeljnog čišćenja, Eucerin® DermatoCLEAN

3 u 1 Micelarni fluid obezbediće vašoj koži optimalnu hidrataciju i negu. Potražite u apotekama specijalno pakovanje - dva preparata po ceni jednog!

Skidanje šminke i čišćenje kože oduzima dosta vremena i nije tajna da ga mnoge od nas, povremeno, nakon izlaska, kada smo umorne ili žurimo, izostavlja iz dnevne rutine nege.

Na sreću, rešenje ovih problema postoji. Upotrebom Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida zamenićete tri preparata - mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju - a vaša koža će biti čista, hidrirana i primetno mekša i elastična. Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno će ukloniti sve nečistoće i šminku i istovremeno optimalno hidrirati i pripremiti vašu kožu da upije aktivne sastojke iz preparata za negu. Istovremeno, prijatnost tokom upotrebe ovog preparata zagarantovana je prilagođenošću njegove pH vrednosti suznoj tečnosti, što znači da ne dovodi do peckanja i iritacija u ovoj regiji.

Mekoća, elastičnost i hidriranost kože koju pruža Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, postižu se zahvaljujući činjenici da sadrži hijaluronsku kiselinu, supstancu koja ima sposobnosti da održava optimalnu vlažnost u koži vezujući vodu. Dodatno, za optimalnu hidrataciju kože, zadužen je gliko-glicerol, aktivni sastojak koji dokazano stimuliše hidrataciju kože.

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid koristite uveče, kako biste uklonili nečistoće koje su se nakupile tokom dana i pripremili kožu za negu koja sledi, i ujutro, kako bi se uklonili svi produkti koji nastaju tokom noći kada je naša koža, dok mi spavamo, vrlo aktivna.

INFO PLUS:

Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože. Bezbednost ovog preparata za korisnike kontaktnih sočiva klinički je dokazana.

Search