Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 02. 2018

ŽIVI AKTIVNO, UŽIVAJ U SVOJOJ KOŽI I ZADRŽI MLADALAČKI IZGLED

Vichy nudi kreme za lice za negu svih tipova kože u svim fazama njenog života.

Februar, 2018. - Starenje kože je prirodni proces i možemo ga odložiti zahvaljujući kremama protiv bora koje kožu štite od spoljnih oštećenja, istovremeno obnavljajući postojeća. Ravnoteža, aktivan način života, zdrava ishrana i dosledna pravilna nega kože, doprineće i dobrom tenu. Za podršku u svakoj fazi života iskoristite posebnu Vichy promociju krema za lice - kupovinom odabrane anti-age nege iz linija Neovadiol, Slow Age, Idealia ili Liftactiv, dobićete kutiju sa uzorcima rutine, kao i dodatnih 20 odsto popusta na bilo koji Vichy anti-age proizvod koji odaberete. Dodatno, u promotivnoj kutiji se dobija i jedan ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda - MINERAL 89, koji uskoro dolazi u Srbiju.

Krema protiv bora je Vaš saveznik koji uspešno može da umanji vidljive znakove starenja kože. Bore oko očiju i na licu više nisu nešto o čemu ćete brinuti. Uz jednostavnu Vichy negu, Vaše lice će biti blistavo i zategnuto, sa manje vidljivih bora. Sve što treba da uradite je da posvetite par minuta dnevno sebi i pronađete idealnu kremu protiv bora za svoj tip kože.

RECITE DA KOŽI SA MANJE BORA

U zavisnosti od godina, potreba Vaše kože i načina života, važno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Laboratorije Vichy imaju rešenja za negu svih tipova kože, u svim fazama života. Njihova misija je lepota kože, a lepota počinje zdravim i blistavim izgledom kože. Posvećen tome, Vichy pruža naprednu negu kože uz podršku nauke. Kao stručnjak na području nege kože koji je uvek upućen u život žene, Vichy je posvećen traženju novih naučnih puteva do lepe kože zdravog izgleda.

Blistavost, prevencija, čvsrtina i gustina kože lica posebno su značajne i poznatim damama, koje su verne korisnice Vichy nege.

Branislava Antović, autorka bloga Brana’s Divine World:

„Uz svaki novi proizvod iz linije Idealia, ja bivam sve uverenija da je ova linija jedna od najboljih, ako ne i najbolja, za mešoviti tip kože kakva je moja. Ne postoji Idealia proizvod koji mojoj koži nije prijao, koji je nije dodatno hidrirao tamo gde je to bilo potrebno, ujedno sprečavajući stvaranje viška sebuma tamo gde bi do toga inače dolazilo. Zbog toga su Idealia Life serum, Idealia dnevna krema i Ideala Skin Sleep noćna krema zauvek na listi mojih omiljenih proizvoda za negu lica“. 

Anastasija Milojević, autorka bloga Stasha fashion:

„U brzom tempu života, kada svi negde žurimo i imamo puno posla, Vichy Slow Age linija je moj trik kako da kožu što duže održim mlađom i snažnijom. Omiljeni trenuci u toku dana su mi oni posvećeni nezi lica, kada konačno mogu da usporim i posvetim se samoj sebi. Obožavam Vichy Slow Age dnevni fluid, koristim ga svakog dana, čak i umesto baze za šminkanje, jer na taj način moja koža ima neophodnu hidrataciju i negu koja je potrebna“.

Ana Stanić, pevačica i kompozitorka:

„Kada biram kozmetiku, rukovodim se kvalitetom, jer tako znam da sam uradila dovoljno za svoje lice. Kako vise volim preparate koji ne sadrže veštačke mirise i silikone, osnovu moje dnevne i noćne nege čini Vichy Liftactiv Supreme linija. Poslednjih nekoliko meseci, moja rutina nege obogaćena je i Liftactiv Fresh Shot antioksidativnim tretmanom sa vitaminom C koji je pravi mali eliksir svežine. Nanosim ga na lice pre kreme, kako bih dodatno nahranio moju kožu i uklonio stres i znake umora, a ujutru je koža blistava, osvežena i zategnutija“.

Mirjana Bobić Mojsilović, novinarka i spisateljica:

„Posle poljubaca, najbolje što je ikada leglo na moje lice je Neovadiol krema za negu kože u menopauzi. Moje lice blista - lepša sam, a ista! Za ženu u najboljim godinama, ova krema je malo čudo, budući da briše otisak briga, godina i umora“.

 

Vichy ove zime nudi brojna iznenađenja!

Uz kupovinu omiljene anti-age nege, odaberite idealnu poklon kutiju.

Birajte između:

-Neovadiol poklon kutije za ublažene znakove menopauze na koži,

- Slow Age poklon kutije za mlađi izgled i snažniju kožu,

- Idealia poklon kutije za blistavu kožu ispunjenu energijom ili

- Liftactiv poklon kutije za čvršću kožu sa manje bora.

Svaka poklon kutija sadrži i kupon sa 20 odsto popusta pri kupovini bilo kog Vichy anti-age proizvoda, uzorke anti-age rutine i ekskluzivni uzorak za testiranje novog Vichy proizvoda koji na proleće stiže na srpsko tržište - MINERAL 89. Promocija je dostupna u apotekama do 31.3.2018. ili do isteka zaliha.

 

LIFTACTIV SUPREME DNEVNA NEGA: 3.555,00 RSD*

IDEALIA DNEVNA NEGA: 3.203,06 RSD*

SLOW AGE NEGA: 3.363,03 RSD*

NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS: 3.732,75 R

*Navedene cene su informativnog karaktera – Vichy nema precizne informacije o maloprodajnim cenama u partnerskim apotekama, niti na bilo koji način na njih utiče.

Search