Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 11. 2017

VICHY- micro peel

PILING ŠAMPON PROTIV MASNE PERUTI

Novembar, 2017 - Stres, frustracija i brzi životni tempo uzrokuju opadanje kvaliteta života, a sve to može biti povezano sa peruti, problemom od kog pati svaki drugi muškarac i jedna od četiri žene. Vichy Dercos dermokozmetička ekspertiza za zdrav izgled i lepotu kose, predstavlja inovaciju Dercos Micro Peel, šampon koji eliminiše lepljivu masnu perut. Kombinacijom pet ključnih aktivnih sastojaka Dercos Micro Peel uklanja ljuskice peruti, čak i one koje se vrlo čvrsto drže, a pritom umiruje vlasište ojačavajući kosu. Nakon nedelju dana upotrebe perut je smanjena, svrab je manje učestao, a kosa se sporije masti.

Masna perut je začarani krug…

Baš poput kože na drugim delovima tela, tako se i koža vlasišta postepeno ljušti kako bi nove, zdrave ćelije mogle da zauzmu svoje mesto. Kada obnova ćelija izmakne kontroli, one se gomilaju na površini glave i formiraju nakupine poznate kao perut. Ko je jedan od krivaca? Malasezzia, vrsta gljivice koja se hrani sebumom i skvalen iz njega pretvara u peroksid. Koža tada pokreće svoj odbrambeni mehanizam i počinje intenzivno da se ljušti . Kada dođe do prekomerne proizvodnje sebuma, kao u slučaju masnog vlasišta, perut se više ne nakuplja na ramenima, već ostaje zalepljena za vlasište. Vremenom se na vlasištu stvara sloj koji otežava situaciju i koji se teško odstranjuje.

…koji će Dercos Micro Peel sada prekinuti!

Ljudi koji pate od masne i lepljive peruti često se muče da pronađu rešenje. Upravo zato Dercos je osmislio Micro Peel, svoj prvi piling šampon koji uklanja čestice sa vlasišta i reguliše proces deskvamacije, odnosno ljuštenja gornjih slojeva epidermisa. Dercos novitet smanjuje broj ljuskica peruti na samom izvoru problema zahvaljujući kombinovanom delovanju koktela svojih aktivnih sastojaka. Njegova formula za čišćenje prilagođena masnoj kosi eliminiše nečistoće, brinući se usput i o vlaknima kose. Oslobođeno viška sebuma i peruti, vlasište dobija zdrav izgled. Kosa ponovo dobija na volumenu, mekoći i prozračnosti. Dramatično efikasno delovanje od 360° vidljivo je već posle prve nedelje upotrebe i traje do četiri nedelje od poslednjeg korišćenja.

 

MICRO PEEL FORMULA ZA ELIMINACIJU MASNE PERUTI:

Odabrani Dercos sastojci sa dejstvom od vlasišta pa sve do vrhova su: pirokton olamin [1%] koji zaustavlja stvaranje peruti na izvoru, eksfolijativni trojac - salicilna kiselina [1,3%], LHA i prah semena kajsije, zadužen  za čišćenje vlasišta i regulaciju deskvamacije, dok glicerol [2%], vitamin PP i polimeri za negu pružaju zaštitu vlaknima kose. Inovativna gel tekstura zelene boje razvija finu i laganu penu koja ostavlja osećaj svežine i zahvaljujući delovanju navedenih aktivnih sastojaka čini kosu mekom, laganom i podatnom za oblikovanje. Upečatljiv miris počiva na drvenastim notama čempresa i brinja pomešanim s aromama kože i lišaja, dok dodir mentola doprinosi utisku nenadmašne svežine.

Način upotrebe: vrhom tube naneti šampon na vlasište, nežno masirati kako bi se perut odvojila od vlasišta pa zatim naneti šampon na vrhove. Ostaviti da deluje tri minuta pa snažno isprati.

Testirana, izmerena i odobrena efikasnost

Kliničkim ispitivanjem je pokazano da Dercos Micro Peel efikasno deluje na prijanjajuću perut već posle prve nedelje korišćenja. Istraživanje je takođe pokazalo da se efikasnost povećava sa svakim novim korišćenjem (tri puta nedeljno). 97 odsto spitanika je primetilo efekat već posle prvog korišćenja*

***

DERCOS MICRO PEEL EKSFOLIJATIVNI ŠAMPON 1.576,62 RSD – 200 ml

 (Neobavezujuća preporučenacena. Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)

* Potrošački test 130 osoba, nakon 2 nedelje korišćenja.

Search