Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 04. 2017

NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda

Novosti iz Nivee

 

Konferencija koja je održana 25. aprila u divnom ambijentu hotela Sloboda, u Šapcu, otvorena je koktelom dobrodošlice u 11h, nakon čega su usledile kako edukativne, tako i zabavne i inspirativne prezentacije kojima su predstavljeni novi proizvodi vodećeg brenda za negu kože.

Na samom početku, sa fokusom na predstojeće leto, sezonu odmora i sunčanja, predstavljena  je unapređena NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda, koja ne samo da pruža pouzdanu zaštitu za Vašu kožu, već od ove godine štiti i Vašu odeću. Unapređena formulacija losiona i sprejeva za decu i odrasle, sprečava nastajanje žutih tragova na omiljenim letnjim odevnom komadima i omogućava njihovo lakše ispranje. Doživljaj mora upotpunila je NIVEA plaža sa peskom, ležaljkama,  prelepim akcesoarima u vidu peškira, torbi i prepoznatljivim plavim loptama, mameći zvanice da uživaju na suncu i slikaju se.

Revolucionarnu Hairmilk kolekciju, i novitete za negu tanke i guste kose gosti su mogi da probaju na samom događaju, prepuštajući brigu o svojoj kosi I njeno oblikovanje čuvenom Aleksandru Kaprišu i njegovom stručnom timu.

Novi proizvodi za negu tela obogaćeni su senzualnim uljima, koji ne samo da dubinski neguju kožu, već pružaju i potpuni užitak za sva čula. Gelovi za tuširanje i losioni za telo oplemenjeni uljima, egzotičnim i nežnim mirisnim notama stvoreni su za uživanje i opuštanje. Prostoriju su ispunjavali sofisticirana dekoracija i mirisi vanile, ružinih latica, trešnjinog i lotosovog cveta, Ilang Ilang-a, kao i bočiče sa uljima.

 

Nakon predstavljanja noviteta, gosti su imali priliku da se potpuno relaskiraju u spa i wellness centru, da se opuste uz masažu i isprobaju sve proizvode koji su predstavljeni.

Search