Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 07. 2017

Kozmetički preparati za svaki znak horoskopa

Za svakoga po nešto

 

Malo zabave u ovim toplim danima i nije na odmet. Pripremili smo za vas jedan mali podsetnik šta je ono što svaki horoskopski znak najviše koristi od kozmetičkih preparata. Pomoć ako ste u dilemi šta da im poklonite. Pa da počnemo...

 

Ovan - set za obrve

Šta je za jednog ovna najbitnije? Pinceta i dobra olovka za obrve. Od velikog mu je značaja da obrve uvek budu uredne i besprekornog oblika. Njegove uredne obrve pokazuju njegovu dinamičnu energiju i moć.

Bik - Ružina vodica za lice

Bikovi obožavaju sveže cveće, mirise cveća, a izuzetno vode računa o koži lica. Zato je za njih najbolje odabrati ružinu vodicu koja ujedno i hidrira kožu i miriše divno. Nega pre svega - to je moto stabilnog bika.

 

Blizanci - set lakova za nokte

Za vedri i neuhvatljivi duh blizanaca se preporučuje što više boja i dinamike. Oni akcenat daju rukama, zato im je kolekcija lakova za nokte na zavidnom nivou. Što više jarkih boja, to bolje.

 

Rak - kvalitetan tečni puder

Porcelanski ten, to je nešto što krasi rakove, uvek insistiraju na tome da im ten bude besprekoran. Tečni puder jake prekrivne moći je njihov izbor za sva godišnja doba.

 

Lav - set za kosu

Lavicama je na prvom mestu griva (kosa) koja je njihov zaštitni znak. Jaka, čvrsta i sjajna kosa je imperativ. Dobar šampon kao i maska za kosu je nešto što uvek biraju. Za kraj balzam u spreju koji se ne ispira, a daje magični sjaj kosi.

 

Devica - serum za lice

Kada je sve savršeno i detaljno isplanirano, prva asocijacija su žene rodjene u znaku device. Izuzetno im je bitna nega, da koža bude bez ijedne flekice ili bore. Vole prirodne stvari, zato i biraju prirodni serum za lice, bez mirisa i veštačkih dodataka, ali u perfektnom pakovanju.

 

Vaga - ruž za usne

Šarmantne vage su i veoma komunikativne i zato je ovde akcenat na usnama. Mat ruževi crvenih ili bordo nijansi će opčiniti svakog sagovornika jedne vage.

Škorpija - senke za oči

Mistične škorpije sve kažu očima. Vole pri šminkanju da naglase oči naročito uz pomoć palete senki. Raspon boja od sive do tamno braon odlično pristaje njihovom senzibilitetu.

 

Strelac - kozmetički set

Žene strelčevi vole avanturu i zabavu, pa u skladu sa tim je i njihov odabir kozmetike. Kako su uvek u pokretu, potrebno im je da pri ruci uvek imaju dezodorans, kremu za ruke i kvalitetan losion za telo. Onda su spremne za akciju.

 

Jarac - rumenilo za obraze

Jarčevi imaju stroga pravila kojih se drže i u životu i u šminkanju. Uglavnom biraju klasičan i diskretan stil šminakanja čiji je sastavni deo  rumenilo. Boje su od tamno roze do boje kajsije.

 

Vodolija - višenamenski gliteri

Umetničke duše kakve su inače vodolije unose dozu mašte u sve što rade. Za njih je klasična šmika dosadna i upravo zato joj uvek dodaju malo glitera, šljokica, sjaja.

 

 

Ribe - figaro za kosu

Razigrane ribe vole talase, more, tj. njihovo prirodno okruženje. Zato vole i talasastu kosu koju lako mogu da naprave pomoću figara.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search