Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 06. 2017

NOVO

NIVEA Care & Hold

Svojom najnovijom plavom linijom proizvoda za stilizovanje kose, NIVEA kombinuje godine stručnosti u polju oblikovanja kose sa najnovijim inovacijama u oblasti njene nege kako bi predstavila prvu formulaciju koja istovremeno regeneriše i oblikuje.

Milioni žena se svakodnevno suočavaju sa istom dilemom: kako da usklade želju da oblikuju kosu i istaknu svoj individualni stil sa svešću da stilizovanje može da šteti kosi. Već mnogo godina NIVEA proizvodi za stilizovanje prepoznatljivi su po tome da ne isušuju i ne čine kosu teškom, već doprinose njenom zdravom izgledu. Upravo zato NIVEA podiže stilizovanje i negu na viši nivo. Nova NIVEA Care & Hold prva je linija proizvoda za stilizovanje koja pruža regeneraciju i dugotrajno učvršćivanje u okviru jedne inovativne formulacije.

Najbolji NIVEA sastojci za oporavljenu kosu prijatnu na dodir

Današnji potrošači svesniji su opasnosti koje stilizovanje može imati za njihovu kosu, pa zato traže proizvode koji će negovati kosu i kožu glave. Novi proizvodi iz NIVEA Care & Hold linije istovremeno neguju i oblikuju. Inovativna formulacija čini frizuru postojanom tokom 24 časa, ne isušuje kosu i regeneriše unutrašnjost vlasi, dok istovremeno pruža volumen. Struktura kose je ojačana i vlasi nisu lepljive što obezbeđuje prirodan, zdrav izgled koji žene vole. Formulacija se bazira na pantenolu: prirodnom provitaminskom sastojku koji ojačava unutrašnjost dlake i hrani svaku pojedinačnu vlas. Osim pantenola, Care & Hold formulacija sadrži i Eucerit®, takozvani „lepi vosak” čiji je NIVEA kreator i vlasnik, a dobija se iz prirodnog vunenog voska. Ova formulacija kosi daje prirodni sjaj, ojačava unutrašnjost dlake i pruža joj snagu i volumen. Kosa je tako u potpunosti zaštićena od spoljašnjih uticaja.

Postojano fleksibilno učvršćivanje tokom 24 časa za jaču, negovanu i lepu kosu

Kako su se frizure menjale, menjali su se i zahtevi žena u vezi sa proizvodima za oblikovanje kose. Prošla su vremena kada se kosa tapirala, a frizura morala da bude kruta i liči na šlem. Danas se žene osećaju lepo ako izgledaju prirodno i proizvodi moraju da se prilagode tim potrebama. NIVEA proizvodi za oblikovanje kose uvek idu u korak sa vremenom i ispunjavaju potrebe potrošača. Za savršeno, prirodno učvršćivanje koje traje 24 časa i ne isušuje kosu, NIVEA nudi Care & Hold penu za stilizovanje koja omogućava postojanu frizuru i bogati volumen, tako da kosa izgleda prirodno i lepršavo. Hranljivi NIVEA Care & Hold gel i kremasti gel pružaju dodatnu strukturu. Njihova lagana mlečna formulacija oblikuje i kosi pruža prirodno, fleksibilno učvršćivanje bez lepljivih tragova. Za prirodan sjaj i postojanu frizuru – gde pritom nećete izgledati kao da nosite šlem – možete da koristite NIVEA Care & Hold sprej. Ovo je savršen proizvod za nanošenje na već oblikovanu frizuru koji kosu čini sjajnom i lepom i pruža joj postojanost bez isušivanja tokom čitavog dana. U kombinaciji, ovi proizvodi kreiraju savršen izgled sa bujnim volumenom i čine kosu prirodno lepršavom.

Voljeni NIVEA miris sada i u proizvodima za stilizovanje kose

NIVEA Care & Hold proizvodi su poslednja inovacija koja vraća NIVEA negu za kosu u samo srce NIVEA brenda. Plavo pakovanje i stil natpisa „Care & Hold” posebno je osmišljen za ovaj proizvod. Inspirisan originalnim natpisom NIVEA kreme, predstavlja modernu i ženstvenu interpretaciju tih slova. Štaviše, najnoviji proizvodi odišu tradicionalnim NIVEA mirisom prilagođenom upravo ovoj liniji za oblikovanje kose – mirisom koji je već generacijama poznat i voljen i koji potrošači povezuju sa negom, ljubavlju i zaštitom. NIVEA Care & Hold linija kombinuje najbolje aspekte nasleđa i inovacije za kosu koja je regenerisana, lepa i lepršava. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search