Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 06. 2017

Kutak za Vas!

Šapnite nam dobar savet, otkrijte vašu rutinu!

 

Drage naše čitateljke,

Sa velikim entuzijazmom i radošću vam predstavljamo naš prvi intervju sa jednom od vas. Osluškujući godinama vaše potrebe, shvatili smo da bi bilo najbolje da pružimo priliku našim čitateljkama da kažu nešto o svojim rutinama, šta od kozmetike koriste, kako se osećaju i još po koju reč o ženskim temama. Mi ćemo vam postaviti par jednostavnih i interesantnih pitanja, a vi ćete nam iskreno i direktno odgovoriti na njih. Ovim putem želimo i da vas pozovemo da se prijavite za našu novu rubriku "Kutak za vas" na e mail office@sml.rs kako bi se vaša priča daleko čula. Očekuju vas i mali znaci pažnje od nas kao zahvalnost koju vam dugujemo.

Ne oklevajte, iskoristite vaših pet minuta!

Do skorog vidjenja,

Vaš SML tim

 

 

 

 

 

Kutak za vas

Ime i prezime: Marija Diklić

Godine: 38

Zanimanje: account direktor

Hobi: besomučno gledanje serija

 

1.Kako ste danas? Kako ste započeli dan?  

Odlično, kada prva stvar koju ugledam kada otvorim oči bude sunce, nema mnogo prostora za neko drugo osećanje. Dan obično započinjem pregledavanjem novosti na netu i društvenim mrežama. Oduvek sam volela da se „razvlačim“ pre nego što ustanem, tako da  mi ovo dođe kao spajanje lepog i korisnog. Posle toga sledi spremanje doručka i kafe, tuširanje i priprema za posao.

2. Kako izgleda vaša jutarnja rutina?

Jutarnja rutina se u mom slučaju svodi na 30ak minuta između ustajanja iz kreveta i odlaska na posao. Počinje tuširanjem citrusnom kupkom, jer me ti mirisi bude. Mazanje celog tela posle tuširanja je posle 30-e obavezno jer se u suprotnom cela perutam. Pre 2 godine sam otkrila Mixa body cream za suvu kožu i savršeno sam zadovoljna njom, Ima i onu pumpicu, što je super praktično. Za lice najradije koristim kokosovo ulje, ali i Nivea običnu kremu za lice i Seacret hidrantnu kremu. Parfeme volim da menjam, nemam jednu notu koju stalno koristim. Trenutno kombinujem Dolce & Gabbana Light blue, Intimissimi Mia i Noa Cacharel. Šminku koristim samo u posebnim prilikama, tako da nije deo moje dnevne rutine. Priznajem da je to čudno, obzirom da mi je već 10 godina najveći klijent kozmetička kompanija, ali jednostavno šminka nije deo moje svakodnevice. Volim je, mislim da je potrebna, ali ne i obavezna u svakom mogućem trenutku.

 

3. Kako negujete kosu?

Sa kosom sam katastrofa. Najčešće je smandrljam u improvizovanu punđu. Moja frizerka je prilično očajna zbog toga, ali mi je dosta teško da se organizujem da je posećujem 2 puta nedeljno u toku normalnog radnog vremena kako bih uvek imala (bar pristojnu) frizuru. Naučila me je nekoliko trikova, tako da u važnim situacijama umem da upristojim kosu, što uglavnom ume da mi bude dovoljno. Od šampona i balsama kombinujem Vichy, Elseve i Alfaparf.

 

4. Šta najviše volite u svom poslu, koji je to osećaj koji Vas ispunjava?

Nikada nije dosadno i postoji fantastična mogućnost da na dnevnom nivou ulazim u potpuno nove dimenzije. Bilo da radimo sa klijentom iz kozmetičke, prehrambene ili naftne industrije, neophodno je da „uđemo“ u njihovo poslovanje i saznamo što više o klimi u kojoj posluju, konkurenciji, ljudima koji ih konzumiraju. Stalno otkrivam nešto novo i učim o različitim životnim stvarima i to me ispunjava.

 

5. Kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? Gde idete kada vam treba samoća?

Poslednje čega se sećam je bilo pre dve nedelje - probala sam japansku šljivu i svidela mi se. I vozila sam viljuškar. To mi se možda još više svidelo.(smeh)

Samoća mi treba često, a nisam još pronašla neko super mesto na nekom vidikovcu sa pogledom na reku, kao u filmovima. Moje mesto za samoću je moj auto. I neka muzika sa radija i relacija od 300km po mogućnosti.

 

6. Vaš savet za srećan život ili moto...?

Jaooo, pa odakle mi(smeh). Nemam savet za srećan život, ali imam preporuku kako da se osećate adekvatnije u ovom blesavom svetu. Bila je neka emisija 90ih u kojoj su pitali ljude na ulici, uglavnom na Zelenjaku razna pitanja i između ostalog „Da li verujete da postoje vanzemaljci?“. I jedan bezubi čika je tada rekao: „Ma nek živi koji de oće, samo da nas ne diraju.“ Dosta smo se sprdali sa tim odgovorom, ali sam ga toliko puta citirala u najrazličitijim situacijama da odgovorno tvrdim da je otkrio suštinu. Živi kako hoćeš i poštuj drugog koji radi to isto.

Posle ovako fantastičnih odgovora, ostalo nam je samo da se od srca zahvalimo dragoj Mariji i da joj poželimo sve najbolje u daljem životu i radu.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search