Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 03. 2011

Anđelina Džoli

Cipele čuvene modne kuće koje slavna glumica nosi u filmu "Turist" u ponudi samo u XYZ Premium fashion store-u

Od Džoan Kraford do Anđeline Džoli – jaka veza sa prvim damama velikog platna oduvek je bila priča Salvatore Ferragamo brenda, unazad od dvadesetih godina prošlog veka pa sve do danas.

Posebna spona između Salvatore Ferragama i filma često je počinjala sa cipelama rađenim za potrebe holivudske filmske produkcije, osvajajući kostimografe svojom harizmom a onda zavodeći glumice u njihovom privatnom životu sofisticiranošću s Ferragamo obeležjem, autentičnim dizajnom i nepogrešivim stilom.

Isti je slučaj i sa Anđelinom Džoli, koju mnogi nazivaju “Poslednjom divom”, koja je u glavnoj ulozi zajedno sa Džoni Depom u filmu “Turist”, snimanom na lokacijama u Veneciji.

Dugi niz godina Anđelina je veliki obožavalac Ferragamo kreacija koje otelotvoruju njenu eleganciju minimalizma i idealno ističu njenu nesvakidašnju lepotu.

Kolekcija izuzetno ženstvenih cipela dizajniranih za Elizu, glavni ženski karakter u filmu, sa zagonetnim, sofisticiranim šarmom i potpunom elegancijom, izražavaju svu kreativnost kuće Ferragamo, obnavljajući klasiku ovog brenda na savremen način. Senzualne stiletto visoke potpetice od najfinije antilop kože u crnim, bež i tonovima ružičastog pudera, na primer, su kombinovane sa minimal-chic outfitom i prefektno izrađenim tašnama koje odražavaju suštinu Elizinog stila.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search