Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 01. 2012

Versace otvara prvi butik za decu

u Milanu

Donatella Versace otvara vrata prvoj Young Versace prodavnici, u Milanu.

Bila je ovo veoma dobra godina za Versace: linija na kojoj su sarađivali sa H&M-om je, čim se pojavila, stvorila ogromne redove ispred prodavnica; oblačili su svakoga, od Chloë Moretz, sve do Heidi Klum; postavili su dve revije koje su pobrale lovorike kod kritike i, upravo pred kraj godine, otvorili su prvi butik dečje odeće u Milanu.

Uz veliki ljubičasto-beli luna-park i ogromne lizalice, prodavnica predstavlja čitav sprat pažnje usmerene striktno na decu i njihovo odevanje. Linija Young Versace pokrenuta je na prošlogodišnjoj izložbi Pitti Immagine Bimbo, u junu mesecu.

Bočice za bebe sa leopard printom i Swarovski kristalima, haljinice iz bajke i odelca sa svilenim pojasom samo su neki od primera Versace dizajna za decu koji će nositi i njihov potpis, Meduzinu glavu.

Versace, međutim, nije jedina kuća koja se okrenula dečjem glamuru - Alber Elbaz okončao je svoju  turneju u New Yorku, tokom koje je viđena i linija za devojčice, "Lanvin Petite", dok će poznati francuski izrađivači cipela, Roger Vivier, idućeg marta predstaviti kolekciju obuće za devojčice pod nazivom "Jeune Fille" - baletanke koje će koštati oko 210 funti.

Sve je to samo vrh ledenog brega - uz dečje kolekcije marki kao što su Dolce&Gabbana, Stella McCartney i Christian Dior, i najavljenom linijom koju dizajnira Victoria Beckham, nikada ranije nije bilo toliko šik - niti toliko skupo - biti dete.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search