Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 02. 2020

Kako nositi neon boje?

Ove zime su privlačne, fluorescentne neonske boje!

Ako odaberete zelenu, rozu ili plavu boju, učinićete da se istaknete među gomilom. Zaista su ove boje vrlo lepe, ženstvene i daju još bolji efekat vašem stilu. One ističu vašu vedru ličnost i vaš cilj da budete u toku sa najnovijim modnim trendovima. Međutim, kad odaberete jednu od ovih boja, vodite računa da ih ne mešate sa drugom neon bojom, jer možete izgledati kao semafor.

Uparite ove boje sa jednostavnijim i mekšim tonovima tako da postoji kontrast. Uz pomoć ovih boja uspećete da istaknete deo tela koji želite.

Bez obzira da li vam je neon jedna od omiljenih boja ili tek ispitujete trend, još uvek je to sjajan način da u svom letnjem garderoberu dodate malo vedrine.

Kako odabrati neonske boje?

Svaka neonska nijansa može biti pun pogodak ako znate kako da je nosite.

Boje jarko zelene, ružičaste, žute i narandžaste mogu promeniti ceo izgled ukoliko ste odabrali odgovarajuću u skladu sa ostatkom odeće.

Ako ste oprezni prema neon trendu, preporučuje se prvo da počnete sa jednom nijansom. Počnite da nosite ove komade u ovim bojama na plaži ili kod kuće. Jednom kada pogodite pravu kombinaciju, ove boje postaće vaš svakodnevni izbor, čak i za kežual look.

Nekoliko saveta koji će vam pomoći da pratite trend:

• Izaberite neon nijansu koja vam se najviše dopada i koja najviše odgovara vašem tonu kože i boji kose. Na primer, ako vam je lice bledo, tada žuta i narandžasta neće izgledati dobro na vama. Umesto toga, trebali biste uzeti svetlije boje poput ružičaste ili plave. Neonsko plava izgleda dobro ukoliko imate plave oči, a žuta i narandžasta odlično ističu tamnu kosu.

• Imajte jedan ili dva ključna neon komada i kombinujte ih sa neutralnim nijansama. Neon košulja, na primer, može izgledati vrlo elegantno u kombinaciji sa nekim farmerkama.

• Razmislite. Ako ne želite da privučete pažnju, nikada se ne opredelite za neon, jer će vas oni uvek činiti vidljivima iz daleka.

• Ne znate da li će vam odgovarati boja?

Prvo probajte neon aksesoare pre nego što kupite bilo koji drugi odevni predmet. Neon kaiš ili samo vaš omiljeni neon lak za nokte može dati nagoveštaj da li vam se sviđa boja ili ne. Nakon što utvrdite, nastavite sa kupovinom odeće.

 

Gde nositi neon boje?

Pošto su neon boje vedre, mogu se lako nositi na plaži. Tu se ne morate ograničavati samo jednom nijansom.

U ostalim slučajevima, izbor neonskih boja zavisi od vrste događaja na koji idete.

Proverite dress code ako ga ima. Ostanite na sigurnoj strani bez previše privlačenja pažnje. Bolje je biti siguran nego žaliti.

Ne biste trebali nositi jarke neon boje u kancelariji, na intervju ili tokom bilo kojih drugih poslovnih aktivnosti. Ipak, ne oklevajte da nosite neonske boje za neformalne prilike. Za bilo koji drugi događaj koji zahteva visoku modu, neon boje svakako mogu da istaknu vaš stil!

 

Postoji toliko mnogo načina kako da nosite ove boje. Uvek prvo isprobajte, zatim sagledajte finalni look, proverite da li vam ne nedostaje samopouzdanja, a kada budete spremne, osvojite poglede.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search