Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2019

Najbolje od jesenje mode za 2019. godinu

Moda nikad ne spava...

Iako se letnjim vremenom opraštamo i sa laganim kombinacijama, doček jesenje sezone sa potpuno novim modnim trendovima olakšava podnošenje sezonskih promena. 
Odjednom, se nađete u situaciji gde vam treba potpuna promena garderobe kako bi ste se prilagodili novoj sezoni. Tu započinje potraga za slatkim, toplim slojevima koji vam omogućavaju da "uđete" u sezonu sa velikim stilom. 
Nedelje mode su završene u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, ali su nam omogućile da vidimo šta da očekujemo od jesenjih trendova za 2019. godinu. Evo male inspiracije šta je ono što bi trebalo ove jeseni da imate u svome garderoberu.



Zmijska koža 
Životinjski printovi su uvek bili u trendu, ali zmijska koža že ove godine dobiti “svojih pet minuta”! Komad zmijskog printa omogućiče vašem autfitu da izgledate svežije, lepše i zavodljivije.  


Šnala
Ne samo da simpatične, sjajne šnale drež kosu na mestu, već su i savršen dodatak koji daje još bolji izgled tvojoj frizuri. Sa ponovnim oživljavanjem trendova devedesetih, povratak šnale za kosu bio je jedan koji niko nije mogao da predvidi.


Pufer jakne
Današnji "pufer kaputi" su veći i odvažniji od modela iz osamdesetih i devedesetih. Sadrže dodatke poput metalik akcenta i podesivog struka. Izgleda fenomenalno!


Četvrtaste naočare za sunčanje
Zaštitite oči - četvrtaste naočare za sunčanje najnovijeg oblika krase lica modela, selebritija i influensera. One su moderne i apsolutni must have.

 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search