Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 12. 2018

Tri dame koje su dominirale modnom scenom u 2018. godini

Koje su to dame dominirale modom u 2018. godini?

Megan Markl

2018. godina je bez sumnje bila godina Megan Markl, Vojvotkinje od Saseksa. Bivša glumica morala je svoj holivudski izgled da prilagodi modi kraljevske porodice, na sve to je dobila još jedan izazov – po prvi put je morala da bira odeću za trudnice. I dok se sa svime ovime uspešno nosila, Megan je promovisala relativno nepoznate dzajnere i brendove i našla je svoju nišu u svetu luksuzne garderobe sa brendovima poput Givenchy, Stella McCartney i Aquazzura. Njen stil i dalje ostaje sofisticiran, a njega prati „nedovršeni“ i moderni prizvuk koji je novina za britansku kraljevsku porodicu.

Prijanka Čopra

Još jedna poznata mlada koja je dominirala crvenim tepihom je Prijanka Čopra. Jedno od najvećih imena koje je Indija donela u skorije vreme zauzima vodeće mesto kada je u pitanju moda, bilo da je u pitanju šivena po meri Ralph Lauren venčanicu ili Vivienne Westwood odelo na kraljevskom venčanju.

Zoe Kravic

Neverovatno cool Zoe Kravic je poznata po svom glamuroznom grandž stilu, ali je njeno pojavljivanje u Big Little Lies prošle godine ostavio novi i jači utisak. Zoe Kravic se ne plaši da se igra sa bojama i mešanjem esterika.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search