Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 12. 2018

Najveći modni događaji u 2018. godini

20018. godina se bliži kraju, što je fantastičan povod

Iako nas čeka još uzbudljivih dvadesetak dana do kraja 2018. godine, nije rano da počnemo da sabiramo utiske oko toga kako je prošla godina izgledala kada je moda u pitanju. Zato smo izdvojili tri najveće modne priče 2018. godine. Pročitjte po kojim stvarima će 2018. godina biti zapamćena.

  1. Kraljevsko venčanje

Venčanje Megan Markl i Princa Harija ovog maja je bio istorijski događaj koji je pratilo više od 53 miliona ljudi, a od tada vojvotkinjina moć da utiče na ljude kada je moda u pitanju neprestano raste.

  1. ’Heavenly Bodies’ koji su pomerili rekorde

Izložba Metropoliten instituta "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" postala je najposećenija izložba u istoriji tog muzeja, rušeći rekord postavljen 1978. Nakon započinjanja sa Met Galom u maju, gde su mnoge slavne ličnosti imale zanimljive kostime (kao Rihanna obučena kao papa), izložba se oslanjala na svoju jedinstvenu kombinaciju dizajnerskih odevnih komada, pravih crkvenih komada iz Vatikana i svoje dualne lokacije.

  1. Top menadžment koji pravi haos od svojih brendova.

Ni ova godina nije mogla da prođe bez kontroverze i drame. Da se podsetimo, prvo smo bili svedoci drame sa izvršnim direktorom brenda Deciem, Brandonom Truaksom, koji je upotrebio Instagram post da razreši interne poslovne nesporazume, pre nego što je uklonjen sa svoje pozicije.

Potom, tu je Dolce & Gabbana koji je objavio video koji je doveo do revije  #DGLovesChina koji je kritikovan kao rasistički. Diet Prada je dodala ulje na vatru postujući privatnu Instagram prepisku sa Stefano Gabanom, koja je na kraju dovela do otkazivanja revije.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search