Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 12. 2018

Victoria's Secret na meti kritike

I ove godine skandali potresaju modnu scenu. Šta se to dešavalo sa brendom Victoria's secret, pročitajte u tekstu.

Američka elektropop pevačica Hasley, izjavila je  kako nema toleranciju za nedostatak inkluzivnosti nakon svog nastupa na modnoj reviji  Victoria's Secret-a, koja je gledateljima premijerno prikazana ove subote.


Victoria’s Secret je ovog meseca bila na meti kritika nakon što je njihov direktor marketinga izjavio da Victoria’s Secret ne bi trebalo da ima transrodne osobe na svojim revijama. Revija je snimljena pre nego što su njegovi komentari otišli u javnost, te je Hasley odmah poručila svojim pratiocima na društvenim mrežama: „Ako si transrodna osoba koja ovo čita... znaj da imaš saveznike.“

 

Ed Razek je u novembru ove godine izjavio  da ne misli da bi na modnim revijama trebalo uklučivati transrodne osobe, da bi se kasnije izvinio zbog toga, rečima da bi Victoria’s Secret svakako kastingovao transrodnu osobu za svoju reviju, da čak i jeste, ali da one nisu uspele da se izbore za svoje mesto na pisti.


Sa druge strane, Hasley dodaje da kao član LGBT+ zajednice, ona nema toleranciju za nedostatak inkluzivnosti, a posebno kada je ona podstaknuta stereotipima.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search