Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 10. 2018

Počeo je 44. Belgrade Fashion Week

Revije, izložbe, nagrade,...

Najpre je u sredu, 24. 10. otvorena izložba "Moments in time", a zatim je Expo Center postao domaćin 44. Nedelje mode u Beogradu, koju su otvorili domaći dizajneri.

Beogradska nedelja mode svečano je otvorena revijom srpskih modnih brendova okupljenih oko Klastera FACTS - AMC – Afrodita Mode Collection, Maruška, EXTERRA i IVKO Woman. Ova revija predstavlja prvo zajedničko pojavljivanje nekih od članova Klastera modne i odevne industrije Srbije kojom Modni studio Click, kao organizator BFW-a, podržava revitalizaciju naše modne industrije.

Domaću kreativnost na pravi način predstavili su i Ljiljana Joksović sa svojim brendom Lilly Tailor, zatimAtamansha, Viktorija Džimrevska, kao i Vesna Milošević.

Kao društveno odgovoran projekat, Beogradska nedelja mode podržala je Nacionalnu kampanju “Rak je izlečiv“,koju je pokrenula i vodi Radio-televizija Srbije, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Na pisti su se hrabro pojavile žene koje su se uspešno borile, pobedile ovu opaku bolest i na taj način poslale snažnu poruku svima koji se nose sa ovim problemom da je bitku moguće dobiti!

Autor fotografija: Đorđe Tomić

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search