Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 08. 2018

Sestre Kardashian i Jenner u novoj kampanji za Calvin Klein

Nakon veoma uspešne prve saradnje, sestre Kardashian i Jenner su se vratile sa još jednom kampanjom za Calvin Klein.

Čini se da najmoćniji klan na svetu prikazuje savršenu sveobuhvatnu sliku koju Raf Simmons ima na umu. Drugi put za redom, inovativni dizajner odlučio je da okupi sestre Kylie, Kendall, Kim, Kourtney i Khloe. Razlog za ponovno okupljanje je kampanja Fall 2018 #MiCalvins. Kendal je izjavila kako će ovo fotkanje za kampanju sa svojim sestrama ostati u lepom sećanju.

Još jednom je Willy Vanderperre stajao iza kamere kako bi uhvatio autentične slike. Sve je urađeno u crno-beloj tehnici. Kendall se pridružila fotografu i zabeležila sve zanimljive scene iza kamere. Supermodel je koristila svoju Contak T2 i snimala svoje popularne sestre, koja su njena najveća inspiracija.

Po drugi put, kolekcija je fokusirana na donji veš i klasičnim teksturama. Gaćice su jedinstvene, a logo je veoma upečatljiv.

Ova druga kampanja je toliko različita od one prve, debitantske, iako su snimane sa nekoliko meseci razlike. Kampanja za jesen 2018.godine su snimljene u martu kada je Khloe bila još trudna sa ćerkom True. Kylie je, s druge strane, rodila Stormi 1. februara, mesec dana pre nego što je uslikana ova fotografija. Za proleće 2018. godine, lepotica je zadržala svoju trudnoću u tajnosti, iako su mediji pokušali da je razotkriju na mnoge načine.

„Sve je ovo izgledalo mnogo lepše i lakše nego prvi put. Kada te slikaju u donjem vešu dok si trudna u osmom mesecu, to je zaista zastrašujuće.“ Khloe je podelila svoje iskustvo sa magazinom People.

Slike su nerealno dobre, sigurno će postati novi porodični portret sestra Kardashian. Ako ste zaljubljenici u svaki komad ove kolekcije, zaputite se u Calvin Klein prodavnice. 



Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search