Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 08. 2018

UPOZNAJTE NOVE SNAGE KOJE OBLIKUJU NOVI MONCLEROV IDENTITET

To je nova era za Moncler sa kolekcijama dizajniranih od strane osam svetskih dizajnera koja je predstavljena na Milanskoj Nedelji Mode.

Moncler je iskoristio prvi dan Milanske Nedelje mode u februaru kako bi predstavio novi kreativni model, udaljavajući se od tradicionalne autokratije u kojoj jedan kreativni direktor nadgleda čitav brend. Remo Ruffini, čovek koji je napravio od Monclera kultni luksuzni brend najavio je „The Genius Project“.

Upoznajte 8 dizajnera i stilista koji su Monklerovi genijalci: Pierpaolo Piccioli, Simone Rocha, Craig Green, Kei Ninomiya...ovo je prva četvorka koju predstavljamo:

1) Simone Rocha

Ne treba uvod, postajući ime za sebe sa njenim inspiracionim stilom Edvardije. Njena kolekcija za Moncler je  Gospe (u literaturnom smislu, poput istoimenog romana Henrija Džejmsa, gde staro sreće novo).

2) Craig Green

Dizajner muške odeće, Craig Green je proizveo kolekciju koja prikazuje klasične siluete apstraktne i eksplodirane do proporcija Michelin-a.  Ako je dovoljno dobro za Kendrika Lamara, onda je dovoljno dobro da kupimo i mi.

3) Pierpaolo Piccioli

Kreativni direktor Valentina, Pierpaolo Piccioli, pretočio je kraljevsku lepotu Valentina u monaške kape i kapice u liniji papala i kardinalne crvene. Moncler klasika na njegov način.

4) Kei Ninomiya

On je radio na ovoj kolekciji sa najlonom i kožom kako bi predstavio interpretaciju klasičnog Moncler odsjaja na jaknama, ovim putem je razvio i nove tehnike kako doći do toga.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search