Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 12. 2017

Taylor Swift u mračnom izdanju za britanski Vogue

Pevačica nastavlja da menja imidž

Taylor Swift je lice sa naslovnice britanskog Vogue magazina. Pevačica se pojavljuje u mračnom izdanju sa trendi šminkom i u jarko crvenoj, prazničnoj toaleti, te vidimo kako superzvezda pop i kantri muzike izgleda u gotik izdanju.

Ovo je drugo izdanje pod novim rukovodstvom, novi početak, koji obećava osveženje, ali i pretnju da će prestići popularnost Vogue USA izdanja. Baš kao i britanski Vogue, i Swiftova je doživela velike promene, te njen album "Reputation" predstavlja novo poglavlje u njenoj karijeri.

I dok je prateći editorijal sjajan spoj visoke mode i "nove" Taylor, ono što nas je posebno iznenadilo je da umesto intervjua, pevačica napisala pesmu. Glavni urednik Edward Enninful ima samo reči hvale, objašnjavajući kako Taylor uvek šalje pozitivne poruke mladim devojkama, kao i da čak ni ona nije imuna na moć prave haljine. Na naslovnici je reč o Saint Laurent kreaciji za proleće 2018.

Januarsko izdanje UK Vogue magazina je prva zvanična naslovnica nakon izlaska poslednjeg albuma Taylor Swift, a slike su delo dua Mert&Marcus. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search