Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 11. 2017

Jimmy Choo x Cara Delevigne

Cara Delevigne je zvezda u novoj Jimmy Choo kampanji

Cara Delevigne i ove sezone ima još jednu veliku, uspešnu kampanju. Brend promoviše svoju novu kolekciju za praznike. Ukoliko ste gledali čizmice ili cipele za zabavu, Jimmy Choo je pravi izbor.

„Ove sezone nije sve u jednom izgledu nego u mnoštvu kombinacija koje žena može obući za noć u gradu, ali uvek sa razigranom privlačnošću. I fotografije i film oslikavaju dozu iščekivanja i zarazne energije koju noć može doneti. Za nas je važno da pokažemo zabavnu, zanimljivu stranu brenda", rekla je Sandra Choi, kreativni direktor brenda.

Cara i popularni brend cipela obradovaće vas za praznike sa nizom „zapanjujućih“ cipela. Supermodel se transformisala u disko kraljicu za urednički snimak Lorin-a Askill. Sve je to bilo u Njujorku. U reklamnoj kampanji Delevigne je predstavila žestoku plavušu. Ona je glamurozna i spremna da izađe u svojim sjajnim haljinama.

Carin omiljeni model su crne „Maine“ čizmice ukrašene višebojnim kristalima. Po njoj ovaj par predstavlja Njujork sa svim njegovim glamurom.

Predivne fotografije prati i kratak video. U snimku „Shimmer in the Dark“, Cara pokazuje njenu žestoku šetnju na ulicama Njujorka dok nosi Jimmy Choo cipele.

Promotivni materijal inspirisan 70-im pokazuje još nekoliko modela idealnih za predstojeće praznike. Jedan od istaknutijih modela je „Hanover“ kratke čizmice. Ove čizmice na špic su prekrivene srebrnim sjajem i šnalom koja im daje dodatni efekat. U ovoj novoj kolekciji Jimmy Choo naćićete žestoke cipele, ukrašene sandale, i  kratke čizmice.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search