Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 11. 2017

Dolce & Gabbana osvojili London

Union Jack i My Fair Lady u izvođenju poznatog modnog dvojca

Domenico Dolce i Stefano Gabbana su predstavili kolekciju visoke mode u Londonu, očigledno inspirisani britanskim nasleđem, što možemo da vidimo i u ženskoj i u muškoj, Alta Sartoria, kolekciji.

Ovo nije bila samo revija, već ponovno otvaranje Dolce & Gabbana prodavnice u Old Bond ulici. Samo nedelju dana pre toga je predstavljena božična priča u robnoj kući Harrods, za koju je bio zadužen, takođe, ovaj dvojac.

Prikazano je ukupno 90 kombinacija, a inspiracija je bila britanka zastava, kao i prepoznatljiv karo dezen. Maštoviti šeširi i raskošno krzno, uz elegantna odela viđena i u muškoj i u ženskoj kolekciji, učinili su vidimo jednu umereniju stranu dizajnera, kojima ekstravagancija nikada nije bila strana.

Haljine i kaputi su bili nešto maštovitiji, te na njima možemo da vidimo glamur inspirisan viktorijanskim periodom, upakovan u moderno i nosivno izdanje. Union Jack i atraktivna zlatna su nam dočarali kako izgleda kada se sudare dve kulture, a posebno nam se dopada to što je ova revija visoke mode sjajna inspiracija za praznične outfite.

Pogledajte u galeriji kako su Dolce & Gabbana osvojili London i uživajte u visokoj modi i prepoznatljivoj estetici.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search