Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 10. 2017

Chrissy Teigen i Revolve udružili su snage u novoj kolekciji

Ona je veliki obožavalac online modnog brenda.

 

Chrissy već dugi niz godina nosi njihove modele. Pre nekoliko nedelja Insta-popularna zvezda najavila je saradnju sa Revolve-om. Mnogi fanovi širom sveta bili su jako uzbudjeni. Kolekcija je bila predvidjena da bude uspešna već i od samog početka. Ova kolekcija je idealna za moderne, šik dame poput Chrissy.

Htela je da predstavi kolekciju koja se lako nosi i uklapa uz sve odevne kombinacije. Predstavila je malu dozu seksualnosti koja dizajn čini još interesantnijim. „Htela sam da kreiram lepe, klasične komade koji su seksi i prijatni. Takodje sam želela da budem sigurna da su komadi vrlo raznovrsni kako bi mogli da se kombinuju. Paleta boja u kolekciji je neutralna. Sve je u tome da budete sigurne i da se osećate seksi“, rekla je Chrissy.

U Chrisy x Revolve kolekciji možete naći sve što vam je potrebno za svaki dan, ali i za večerenje potrebe. Pantalone, super,slatke haljine, suknje, korsete... Chrisy i Revolve radili su više od godinu dana na ovoj kolekciji, u kojoj dominiraju crni i neutralni tonovi.  Kolekcija uključuje i jako lepe modele cipela i čizama.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search