Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 10. 2017

Ruby Rose ispred Nike kampanje

“Snaga je žena”

Australijski model i glumica još jednom je zvezda sportske kampanje Nike. Ruby je nedavno bila model za kampanju Nike FTP 2017. Sada se opet udružila sa Nike-om za još jednu uspešnu kampanju. Ovoga puta model i brend šalju vrlo jaku poruku poslednjom kampanjom. Ruby je uključila i svoju mantru “Postani sam svoj heroj” i “svom snagom”. Ova dva snažna citata nalaze se na liniji čarapa.

 

Osim toga što je uspešan model i glumica Ruby podržava “gender-bending” modu. Ona se identifikuje sa njima i pokušava da oslobodi strahove ove marginalne grupe ljudi. Pre nekoliko godina objavila je video klip pod nazivom “Oslobodi se” u kom se transformisala iz dame u muškarca prekrivenog tetovažama. Ovaj emotivni video pokazao je njenu prirodu. Poslednja kampanja Nike prikazuje divlju Ruby Rose sa kratkom kosom i tetovažama ispoljavajući moć žena.

 

Postoje dve opcije boja: “Port Wine” luksuzno, sjajna bordo i “Black Patent” klasična crna boja. Svaki komad ima od prirodnih materijala napravljenu unutrašnjost i sjajne detalje koji patike čini veoma modernim. Logo Brenda je postavljen sa strane kao i uvek. U reklamnoj kampanji Ruby pozira u tamnoj odevnoj kombinaciji koja se podudara sa patikama. Na jednoj od fotografija, nosi sjajnu trenerku od pliša u bordo boji na kojoj je logo Brenda zlatni. Ona je bila prava osoba za inspiraciju nove Nike kampanje. Ona je žestoko iznela Nike-ov sjajni stil zahvaljujući svojoj hrabroj ličnost

 

 

Ove neobično lepe patike dizajnirane su isključivo za žene. Na kraju krajeva dame zaslužuju da nose šik jedinstvene patike. Nestrpljivi fanovi su već poludeli za ovim modelom patika.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search