Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 11. 2016

Burberry Božićna kampanja poput pravog filmskog spektakla!

Zašto snimiti kampanju kad možete snimiti flim?

Modna kuća Burberry nas je, i ove godine kao i svih predhodnih, ostavila bez daha svojom Božićnom kampanjom.

Međutim, umesto dosadašnje vesele, praznične teme, britanski brend odlučio je da nas, za Božićnu kampanju 2016 počasti sa pravim, ozbiljnim triminutnim trejlerom za film koji predstavlja dramatičnu priču o osnivaču brenda – Thomasu Burberry.

„Priča o Thomasu Burberry-ju“ govori o stvaranju legendarne nepromočive tkanine koja je postala sinonim za brend, i o njenoj ulozi u oblačenju Ser Ernest Shackleton-a za jednu od njegovih antartičkih ekspedicija.

Trailer prati i priču o ženi pilotu, Betty Dowson, liku stvorenom po Betty Kirby-Green, koja je, 1937 oborila svetski rekord napravivši povratni let od Londona do Cape Town avionom po imenu „The Burberry“.

„Ovog Božića, slaveći 160. godišnjicu, želeli smo da ispričamo priču o Thomasu Burberry-ju – izumitelju, inovatoru, čoveku koji stoji iza legendarnog trench mantila - na naš način. Ovaj film predstavlja tako mali deo njegovog nesvakidašnjeg i neobičnog života“ rekao je Christopher Bailer, Burberry generalni kreativni i izvršni dikerktor.

Uloge u ovoj neobičnoj i snažnoj Burberry Božičnoj kampanji poverene su jakim imenima poput Domhnall Gleeson, Sienna Miller, Lily James i Dominic West dok rediteljski pečat stavlja Asif Kapadia.

SML

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search