Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 05. 2016

Dior Cruise u Engleskoj

Kolekcija predstavljena u Britaniji je treći put da se francuska kuća vraća u Blenheim palatu, koju je obožavao Monsieur Dior lično

Sinoć je kuća Dior predstavila kolekciju Cruise 2017, a umesto egzotičnih lokacija, kao što su to učinili Chanel i Louis Vuitton, ova francuska imperija se odlučila za Englesku i posetila Blenheim palatu.

Na istom ovom mestu je Monsieur Dior lično predstavio dve kolekcije, na poziv svojih prijatelja, a poznato je da je bio veliki ljubitelj engleskog stila i manira. 

Do palate iz XVIII veka iz Londona, gosti su putovali Orient Expressom, a među njima su bili Kate Beckinsale, Alexa Chung, Elizabeth Olsen i drugi.

Lucie Meier i Serge Ruffieux koji vode Dior u odsustvu kreativnog direktora, su se oslonili na suptilno osvrtanje na rad u svetu visoke mode, a kako sami kažu, ovo nije kolekcija inspirisana britanskom aristokratijom, već poigravanje sa escentričnošću. Kolekcija je očekivano donela zanimljive aksesoare, block potpetice, bogat nakit i prepoznatljivo upadljive i otmene torbe.

U galeriji možete da vidite kako izgleda kada se francusko nasleđe susretne sa modernom Britanijom:


Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search