Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 03. 2016

Nedelja mode u Parizu: Miu Miu jesen 2016.

Najslađe za kraj

Pred sam početak revije Miuccia Prada je izjavila da je raspoložena za zabavu, što nas nije iznenadilo, jer je Miu Miu revija zatvorila Nedelju mode u Parizu, ali i mesec u kom su dizajneri prikazali kolekcije za predstojeću jesen.

Izbor da baš ova kuća zatvori mesec mode je ispao sjajan. Kolekcija je inspirisana 50-im, u mnogo čemu podseća na svoju stariju sestru, kuću Prada, ali ima onaj mladalački duh koji je čini zabavnom. Takođe, poigravanje sa muškom odećom je dodalo još neobičnih kombinacija, dok su pistom dominirali pliš, teksas. fantastični aksesoari, Mary Jane cipelice sa cvetnim printom i armija supermodela.

Stvorene za nezavisne žene slobodnog duha, kreacije su odličan spoj italijanskog glamura sa francuskom ležernošću. Puno neočekivanih elemenata je učinilo da zaista svaki outfit bude priča za sebe, a pojaviljivanje pozatih lica na pisti, među kojima su Adriana LimaLara Stone, Anna Ewers učinilo je da ovaj završetak Nedelje mode bude prava poslastica u svakom segmentu.

Uživajte u galeriji, u neobičnim naočarima za sunce, cipelama sa perlicama i svemu što čini ovu kuću jedinstvenom i osvežavajućom:

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search